- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte #29005 üzenetére
Hogy ne legyek nagyon off bár pontosan mi fér a topik témájához....keres, vélemény, tapasztalat csere hardver ügyben. Gondolom sok minden Windows, rendszerhiba biztos nem, mert van sok más hely ahol az ember felteheti a kérdéseit és mehet az épp adódó gondjaival, észrevételeivel, de azért mi itt akik talán többet ülünk a gépünk előtt és jóval többet költöttünk rá mint a nagy átlag talán több beleférhet, persze csak a géppel kapcsolatos dolgok. Szeretek itt lenni, de tudom nem csevej központ. Próbálom magyarázni a mostani kommentemet.
Szóval az nvidia panel beállításai alapon OK. Ha pedig valamit kijelölök, átállítok akkor van az ami nálam nem ok, de lehet másnál meg nem hoz furcsa változást. Én mint zenész nyilván nyomkodok mindent aztán azt sem tudom az mi és történnek dolgok. Viszont ezt most csak azért írom, mert 1. Más nem okosított ki, 2. Ha valakinek hasonló gondja, észrevétele támadna akkor tudjon róla már valaki találkozott vele és tanult valamit, elmondott észrevételt a dologgal kapcsolatban. Egy nagy rejtvény számomra ez az egész és sosem fogok képben lenni, mindig van és lesz valami szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- Jó állapotú Dell Precision 7740 i9-9980HK, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 3000, FHD kijelző laptop eladó
- Hp laptoptöltö eladó.(230w)
- HP Elitebook 755 G5 15.6 AMD Ryzen 5 Pro 2500U / 8GB / 240GB SSD/win 11 pro aktív/ használt laptop
- Gyors Fujitsu Lifebook U727 Full HD üzleti laptop i5-7300U 8GB RAM, 256GB SSD, jó aksi,Win10,kamera
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest