Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Evil Snowman #72492 üzenetére
Nincs véletlenül egy 14 napos gpu javítási kódod? És ne legyen 14 napnál hosszabb.
Bármelyik szakszerviz megfelel.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
bzs73
őstag
válasz Evil Snowman #72516 üzenetére
Igen advanced csak is, de kintről nem nagyon akarok rendelni, meg nem is lenne ólcsóbb most, itthon meg [link] ilyenek vannak. fhd 360hz. Mondjuk ez elég jó árban van, ahogy nézegettem kinti árakat is. Hát még gondolkodom a legion pro-n is, de valahogy razer jobban bejönne, főleg ha lenne qhd 240hz-es.
If a second or you are the first to lose.
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #72837 üzenetére
Nem csak akkor csinálja...Tuning alatt, térképen való keresgélésekkor valamint versenyek startjakor.. Az a gond hogy nincsen mire telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #72839 üzenetére
Engem is érdekel a Forma 1 de sajnos az ország másik végén lakok nógrád megyében
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #72841 üzenetére
Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget de úgy sem jött volna össze ha a környéken laktam volna hiszen 100GB ez a játék és még 5 GHz-es WiFi-n majd 3-4 óra mire össze jön a telepítés
-
FőDudu
veterán
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #73195 üzenetére
de 101GB lenne elvileg
-
echterion
nagyúr
Mellesleg ez tök undormány megoldás még mikróéktól is. Szerintem.
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #73200 üzenetére
nekem a lenov vantage, a HDD sentinel látja a sajátgépben nem látszik.. talán a lemezkelő láthatja még esetleg
-
echterion
nagyúr
válasz Evil Snowman #73201 üzenetére
Nyilván nem a véletlen műve.
Nálam sem külön partícióként jelenik meg, csak épp nem lehet azzal a mappával semmit se csinálni, nem tudok olyan jogosultságot adni saját magamnak, hogy akár csak belenézhessek.******
-
FőDudu
veterán
Nekem nincs ilyen.
Legalabbis a Halo Infinite nem csinalt hasonlot. Pedig GPU PC amivel lejott.FőDudu
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #73210 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #73210 üzenetére
Se explorer, se total commander, se disk management nem mutatja kulon.
Meg eleve, az indito link is egy belso windowsos exe fajlra mutat.c:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.254428597CFE2_1.3266.27842.0_x64__8wekyb3d8bbwe\HaloInfinite.exe
Ha jobban megnezed, akkor ez a konyvtar egy Link (mert amikor belelepsz, akkor megvaltozik a kijelzett szabad terulet a meghajton). Es el is jutottunk a windowsos Symlink kerdesekhez.
Tehat nalatok lehet, hogy kulon mutatja az adott program a linkeket - de alapbol ez egy sima konyvtar amire csinaltak egy symlinket.
Mondjuk en eleve Adminkent futtatom a Total Commandert - szoval lehet ezert latom a konyvtar tartalmat. Es persze be van kapcsolva, hogy mutassa a hidden es system fajlokat is.
Amugy 'DIR /AL /S C:\' kilistazza az ilyen jellegu linkeket... (az elejen, Symlink v agy Junction)
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
echterion
nagyúr
válasz Evil Snowman #73209 üzenetére
Ha megtudod, légyszi oszd meg velünk.
FőDudu: nem használok TC-t, csak intéző, ott hiába próbálok belelépni, nem enged. Ezért bem szedem le a TC-t, annyira azért nem lényeg, csak nah.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Evil Snowman #73552 üzenetére
Írta, de a kérdőjel az mi?
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Evil Snowman #73553 üzenetére
Szuper! Meg is találtam, tárolási mód címszó alatt! Ezer hála
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #73552 üzenetére
"Szerintem el sem indul úgy már egy újabb laptop sem..."
Lehet azért pár darab, ami megy nélküle. Pont pár napja pasztáztam egy MSI (9750H/rtx2060) lapost és akku nélkül, kiterítve elindult és tesztprogramok is teljes sebességgel futottak rajta. Bár nem a legújabb cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73576 üzenetére
Még nem probáltam. .. csinálok videót.
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73576 üzenetére
[link] tessék a videó :)
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73581 üzenetére
V-sync sem segít :/
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73581 üzenetére
A guide. Sajnos nem nagyon értem mit is kéne tenni
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73595 üzenetére
Ohh Köszi. a Synapse sikerült be állítani. bár picit máshogy van már. de manuálisan volt a fan speed. Automatará raktam és le is lassult.
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73598 üzenetére
A többi beállítás úgy volt ahogy neked. Csak ezen kellet módosítani ;)
-
Elixión
tag
válasz Evil Snowman #73598 üzenetére
Esetleg nem tudod , hogy ezek a Blade 15 laptopok tárhelye hogyan bővíthető?..
240gb ssd van benne, jó lenne kibőviteni 1 - 1.5T ra. és nem tudom , hogy csak M.2 ssd megy bele vagy mehet bele még1 2.5" ssd.[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Evil Snowman #73865 üzenetére
kivancsi leszek hogy latunk egy 230w USB-C PD-t hasznalo gaming lapost iden
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #74354 üzenetére
Ezeket megertettem volna.
Sot ezekre ra is kerdeztem.Valami digital nevu lencse tipus.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #74357 üzenetére
Ok. Kb 2 het mire legyartjak. Egyedi (nem egyforma a 2 szemem sem) , felvettek meg azt is hol a pupillam az adott keretben ha elore es fel/le nezek.
Kb 300 euro a lencse es hasonlo a keret ara is (Gucci ami jol allt). Es nem kertem fenyre sotetedot, anyam banja hogy olyat vett. Felkapcsoljak a villanyt es sotetedik. ;(
Ehhez kepest a nejem olvaso szemuvege csak 200 Euro kerettel egyutt.
Viszont en egesz nap viselem majd.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
-
motifator
senior tag
válasz Evil Snowman #74376 üzenetére
"Azt sem bánnám, ha valamilyen okból vezérelve beszállnának harmadiknak a dGPU piacra."
Ezen dolgoznak éppen, az intel Arc ról hallottál már? Csak a release date nyúlik, mint a rétestészta. Egyelőre csak mobil vonal beindítását jelentették be a CES-en, az Alienware-nek, Lenovonak, stb. is lesz Intel dGPU-s verziója. Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog domborítani. Asztali kártyával is készül az Intel, de az is csúszik.
Funky + Jazz
-
Mrguba
őstag
válasz Evil Snowman #74474 üzenetére
Hasznaltan vettem es nincs benne..koszi...cask az a baj nincs bankkartyam...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Evil Snowman #74792 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mihione
őstag
válasz Evil Snowman #74792 üzenetére
Probaltad hutopad nelkul megemelve a gep hatuljat?Altalaban hutopaddal ugyanannyit tudnak mint megemelt hatsoval (vagy meg picit melegebb is lesz padon)
Szerintem erre gondoltak a tobbiek.De amugy kenyelmi szempontbol vitathatatlan az elonyuk.En jatszottam sokszor kanapen ulve vagy agybol,ott egy fasza hutopad nem ket kis kihajtos pocok labbal nagy plusz kenyelmet jelent,illetve nem kell szorakoznod h mivel ekeled ki a hatuljat[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #74354 üzenetére
Na akkor szemuvegrol:
Nem derult ki milyen. Kerdeztem milyen: Multifokal/Varifokal/Progressive? Nem, Digital.Zeiss Digital lens.
Elore nezve tavolra jo, kicsit lefele nezve kozelre.
Mondjuk kozelre nem volt gondon, csak tavolra, de az olvasashoz berakott seged lencsevel valoban jobban lattam, szoval igy lett nem sima lencse.Ha ez alapjan barki barmit kiderit rola, akkor hajra. Legalabb adtak tartalek lencset, nem tudom arban hogy van, mert ez az elso. Kb fele a keret.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #74835 üzenetére
Eddig nincs sok ertelme a kozeli funkciojanak - ugyanugy hasznalom kb kar tavolsagrol a laptopot es a mobilt se tartom kozelebb. Az olvasassal nem volt gondom eddig sem - csak tavolra nem lattam tisztan.
A tavolra latas sokat javult - hiaba no, a 2,25 dioptria minusz az mar nem keves.
Megvan, hordom aztan meglatom. Van egy tartalek par lencse, azt lehet berakatom valami egyszerubb keretbe. Itthonra jo lesz, vagy tartaleknak.Az elobb kipucoltam a G7 keresojet, valami apro kis bogar (vagy bolha vagy ki tudja mi) belement. Na az nogyogyaszkodas volt, total szet kellett boritani a kamerat, majd szetszedni a keresojet. Marha pici lehetett a bogar, mert a keresoben is csak kb par sornyit takart ki, holott ott eleg sok pixel van kb 1c1 cm-en. De sikerult kipucolni - viszont a szalagkabelek visszadugdosasa az irtozatosan szivas egy ilyen gepnel.....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
válasz Evil Snowman #74871 üzenetére
Szia.Például ez? [link]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Evil Snowman #74873 üzenetére
Én olyanon gondolkodom, hogy veszek egy olyan fajtát amiről a gyári ventiket leszerelem és rakok fel Extra csendeset és jó légszáll. rendelkezőt, de annyira nem néztem még utána melyik lenne a megfelelő amin ez kivitelezhető
Anno PC-be vettem olyan ventiket amik a leghalkabbak voltak és jó légszáll. rendelkezett (Noctua ventik pl. jók és nem olcsók!)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #74871 üzenetére
Tudom ezért mondtam amit ki nézett minden webshopban 100 körüli értéket írtak a gyártónál meg közel 60-at.. Nekem Deepcool WindPal az tud 120 körül ha jól emlékszem de viszont lassan kezd már hangja lenni közel két évesen de cserébe hűt is elég rendesen 80C° fölé nem engedi a Legion 5-t
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #74884 üzenetére
Engem a PCX beszélt rá ha jól emlékszem mert említettem hogy ágyban is szeretném használni így ajánlották ezt mivel ennek ívelt az alja így nem tudod úgy le takarni az alját hogy ne szívjon be levegőt
-
HARDVERAPRÓD
válasz Evil Snowman #75101 üzenetére
-
gurus
aktív tag
válasz Evil Snowman #75137 üzenetére
Ez nem vicces. Szerintem óvodás szint azt se tudja mennyi a garancia itthon a lenovo pro laptopokra.nézd milyen jól mutat nálam
[ Szerkesztve ]
-
Aljasvip
senior tag
válasz Evil Snowman #75143 üzenetére
A billentyűzetre hullott hajszál is fehér lenne?
Csini a laptop amúgy.
-
nagyúr
válasz Evil Snowman #75143 üzenetére
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dhampir
félisten
válasz Evil Snowman #75150 üzenetére
Például Dmitrij Hvorosztovszkij haja állítólag már huszonévesen is őszült.
-
nggabi
félisten
válasz Evil Snowman #75137 üzenetére
akinek nem inge...
gurus: a kis táp miatt mondtam. a szlovákokra csak 2 év gari van. magyar fehéret meg úgyse fog dupla áron venni senki.
"szenyor dzsíííí"
-
válasz Evil Snowman #75258 üzenetére
Nekem a Tuf A15(R7-4800H+rtx3050) 100%-os(cpu min.100%,cpu max.100%) turbó módban max órajellel is képes lenne 90-100Cfok között dolgozni, csináltam vele egy rövidke tesztet és akkor eldöntöttem, hogy f.sz.m a turbó 4,2GHz-es frekibe, bekorlátoztam 98%-ra a max használatot és 70% lett a minimum, azóta max 80Cfokot produkál a egyes játékokban.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz Evil Snowman #75258 üzenetére
Nekem 470ezrem fog fájni összesen(jelenleg havi 21ezer a telekom részlete) a gép 3év jótállással, nekem egyelőre az többet jelent, hogy legyen rajta jótállás, max nem hajtom ki 100%-san!
-
rossitibi
tag
válasz Evil Snowman #75293 üzenetére
Köszi! Csak 1 megerősítés kellett Hátha kamu
-
racskobalazs
senior tag
válasz Evil Snowman #76316 üzenetére
Próbáltam nézni, nem írja... folyamatosan 64-et ír, HWInfoban sincs hőfok kijelzés az SSD-re (a másik SATA ssd-re van)
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Speedy007
őstag
válasz Evil Snowman #76760 üzenetére
igen, egy játék így meg javult a másik ugyanúgy össze omlik sőt ma kíváncsiság képpen feltettem a CoD Warzone-t az meg sza0bályosan ki fagyott (újra is kellet indítani a lapost egy párszor mire rá jöttem) míg ki nem kapcsoltam a DC-t. De miért nem bírja a játékon belüli át fedést?? Mint említett két inteles laptop amik jóval gyengébbek az bírják ez meg nem??
-
nagyúr
válasz Evil Snowman #77519 üzenetére
Igen, ez így működik az 5515-nél is.
Ráadásul a gombok gumiharangosak, míg a bekapcsoló gomb meg fém membrános, úgyhogy tényleg emberesen kell nyomni, hogy ott történjen valami.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- HP Elitebook 840 G5, FHD,14", i5-8250U, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest