Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Én még egy ideig nem veszélyeztetem a TFT-k világát...
De már nem ítélem el annyira őket. Számomra csak ennyi volt a konklúzió.
Tőletek reméltem többet megtudni... a konkrét modell ''abszolút értékéről''.
Ezek (#10) szerint van jobb... Csupa öröm! :)
(Kettő volt egymás mellett, kb. egyforma képpel. De, hogy miknél tűnt jobbnak... fogalmam sincs. :( Annyira azért nem néztem szét.) -
morzsol
aktív tag
Én ma botlottam egy ilyenbe, ezért is néztem be ide. De ugyan ezt tapasztaltam, amit Zaba. TV ment rajta, csíkos és zajos adás, de az össze közzül ez volt a ''legcsíkosabb'' és a ''legzajosabb''... :)) azaz a legkontrasztosabb.
Nem értek a LCD-khez, (fogalmam sincs, hogy a ''hivatalos rangsorban'' ez hol foglal helyet,) eddig a látottak alapján elítéltem őket (a technológiát), de lehet, hogy érdemes már egy kicsit figyelni?! (Viszont, (mintha) issszonyat(!) nagy (lenne) a minőségi különbség a különböző LCD-k között...)
Ez egy C*rában volt , ha jól emléxem sulinettel 145eFt.
(Ja és az S17-1 meg S-17-2 is ugyanannyi, nekem a 2-es jobban bejön, mint a csillogó 1.)
[Szerkesztve] -
zaba
tag
Szerintem autobeállítással, vagy bármely olyan polcon, ahol ezzel nem törődnek, hogy a csúcsot hozzanak ki mindenből, ennek messze a leggyönyörűbb a képe. Én is nagyon hajtottam rá, de a két ünnep között nem tudtam megvenni, mert mindenütt elfogyott. Egy LG 1710B lett belőle, de hívd fel a Fusi bp-i központját, ha be tudsz hozzájuk menni, szerintem még ott is megveheted! Én megtenném!
-
Charybdis
csendes tag
A PC World magazinban volt egy panelmustra, vagy 20 TFt-t teszteltek, és ott a Fujitsu-Siemens P17-1 jött ki jó helyezéssel. Az ára kb. 125 ezer Ft. A kinézte is szép, csak nem tudom, hol lehet kapni !
-
mormotta
csendes tag
És az övé még csak 2 éves
-
mormotta
csendes tag
Mer ha igen ne vegyél mert eggyik haveromnak ugyan ijene van és ha bekapcsolja elkezd sípolni és ha belép a Windowsba abbahagya:))
szerintem ne vegyél -
mormotta
csendes tag
Venni akarsz?
-
-
Koalta
csendes tag
van valakinek fujitsu-siemens s17-ese?
mi a véleményetek róla?
adatai alapján jó vételnek tűnik, igaz ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest