Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Egykét apróság nekem is elég szokatlan.
A legfurcsább, hogy csak én tudok tölteni a pajzsba? Hogyvanez? Eleinte aszittem csak a kezdő ellenek miatt, nade level 10 és még mindig nyomnak el egy-két batteryt? Tudom állandóan az Xwingel jövök, de ott milyen jól meg volt már csinálva: mi van a töltésprioritásban, fegyver, pajzs vagy sebesség...
Aztán most hoztuk el a professzornénit a két segítőtárs segítségével, akik négy (!!!) torpedóval kilőttek egy csatahajót. Hümm. OK, hogy nem számítottak rá, de nyílvánvaló harci helyzet volt, és a csatahajó nem vonják fel a pajzsokat? ehh...
Ami egyre jobban bejön: a rakétázás és a countermeasure.
Rakétát megfelelő ütemben elengedve negyedannyit kell lövöldözni. Első körben lejön a pajzsa, másodikban kap egy rakétát, aztán már csak ki kell végezni.
Ha meg éppen ránk lőttek ki egy rakétát, a csipogástól függően ki lehet manőverezni, de elég akár egy countert kidobni és lehet tovább üldözni.
Most megint Leedsben vagyok, még mindig defenderrel, nagyon nemteccenek a bretonniai hajók, bár mostmár használhatok lev5 fegyvereket..., próba cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest