- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
badamoa
tag
válasz
raszputyin #7 üzenetére
Nem igazán kell belemenni ismételten abba a dologba, hogy mi a jó meg a rossz. Mert szerintem ha adott egy jó programozói kultúrával ellátott emberke, akkor akárhogyan is sajátítja el az alapokat, akkor ugyis a jó irányba fog elmenni. Mert az alapokat úgyis meg kell tanulni! Tudjuk, hogy egy Objektum Orientált nyelv az jobb és valószínű hogy ha érdekli el is fogja sajátítani, de azért (szerintem) induljon el az elején és rendesen tanuja meg a programozás alapjait. Nem pedig beleugrunk egy dolog közepébe és akkor nem tudjuk hogy mi is az a változó!
Ebben szerintem jó kezdet lehet a freepascal, a Delphi. Utánna meg a csillagos ég a határ!
[Szerkesztve] -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
raszputyin #7 üzenetére
És szed ha egy programozni nem tudó ember lekezdni a C szintaktiaki felépítését tanulmányozni kb 6x annyi időbe tellik míg elsajátítja az alapokat, mit ha pascalton tanult volna. Pascal sokkal kézenfoghatóbb, és jobban olvasható, mint a C.
Te min kezdtél programozni? -
kovsol
titán
válasz
raszputyin #7 üzenetére
ezt mindet tudjuk
de ő pascalt kérdezett meg delphit
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest