Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Az a durva, hogy meg sem szólaltam a nevemben sincs semmi ami arra utalna, hogy magyar vagyok.
Menet végén csak szépen elküldött melegebb éghajlatra és még az anyámat is emlegette
Azért ebbe írom mert nem akarok még egy hozzászólást:
Hát megnéztem mind kettőn (PC, PS4), és hát nem tudok dönteni. Ti holveszitek meg? PC vagy konzol?
PC 60 FPS smooth gameplay bár engem nem is zavar annyira a konzolon az FPS lock, grafika PC -n szerintem egy picit szebb de igazából az sem érdekel, ilyen kis mértékben nem is látom a különbséget csak ha egymás mellé teszem a kettőt.PS4 -en csak egy dolog rossz, hogy jóval többet tölt egy-egy menet előtt. Illetve a random network error miatt random kidob a játékból a menübe.
Szerintetek hol fogja tovább bírni a játék? Hol fognak többen játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest