Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8818) Fred23 válasza Andris837 (#8815) üzenetére


Fred23
nagyúr

Alkohol rendesen tud hízlalni, a sörözést ezért dobtam én is. Már csak úgy havi 1x iszok egy gyümölcsös ízű alkoholmentes "gyereksört".
Mozgást érdemes minimum szinten tartani, nagyon sokat tud segíteni. Gondolom, Te még nem kocogsz, csak sétákat tolsz, de tán azzal is több kcal-t égetsz, mint jelenleg a futással én. :)
Ja, és köszi, én már tényleg a vége felé járok, és innen már szinte élvezem a diétázást. Végre nem az van, hogy csak megyek előre úgy, hogy a célra nem is gondolok, mert az még olyan távoli úgyis. Viszont nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy jön -e majd valami fal tényleg, amiről sok embertől olvastam már, és amiről tudományos cikkekben is szó esik annak kapcsán, hogy egy viszonylag alacsonyabb testzsírszázalékról még alacsonyabbra menni (egészségesen) nehezebb, mint mondjuk a 40% testzsírt levinni 25%-ra.
Lehet, ez még mindig nem az én asztalom, mert csak a 10-12% körüli testzsír környékén lévőkre vonatkozik, de olvastam olyat is, hogy jelentősek a genetikai eltérések abban, kinek mikor jön el az a pont, hogy hirtelen sokkal nehezebben megy le a zsír.

Ja, és 26:26 alatt futom már a 30 percet. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.