- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok !Olyan transmittert keresek ahol a zene számok ki vannak írva ( nem fontos) illetve az mp3 zenéket tudom pörgetni ( sajna kettő is van és egyik sem tudja , ha nincs is zene szám kijelző egye fene de egy zenèbe belepörgetès azért alap lenne)
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Vásároltam olcsot, közepesen drágát, és viszonylag (számomra) drágát, DE egyik sem ért semmit, a hang minősége mindegyiknél szar igy ,hogy kiszortam ennyi pénzt elmondhatom,hogy ha kiegészíteném vehetnék egy DENSION-t és nem kellene sima cd vel transmiterekkel és egyébb hangminőségben gyalázat termékekre szorni a pénzt.(ez saját vélemény, de csalodtam az ilyen szarokban, szar hang, szar recsegő kihangosító(ha nem recseg akkor épp allig hallani valamit vagy szimplán sistereg ami a zenék alatt is folyton jelen van) van akinek megfelel, de akit kicsit is zavar a sistergés és a szar minőség, az ne szorjon ki rá pénzt.
-
SRII
őstag
szia!
Köszi hogy írtál, olyan kihat ez a topik!
Más:
Nem néz ki rosszul, de én nem azért váltam meg az előzőktől, mert nem működött, hanem mert sistergett(zenehallgatás közben vagy végén, vagy volt olyan nem is egyszer, hogy alapzaj szűrődött át a zene alá amitől a frász kirázott,) és topán adta át a zenét a gyári fejegységre, nekem ezért kelet megválnom a többitől.Ezen nem tapasztalható ilyen?
-
SRII
őstag
Hali!
Vettem párszor már tanszmittert de sajna a végén mindig eladtam őket, sistereg, nem szól tisztán, és mindig pár perc után visszakapcsolom a audio lejátszot..
Van olyan ami tisztán közvetíti a hangokat ?(lehet én vettem szart) vagy mindegyik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EAFC 25
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged