Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Azzal a szimulátorral, amiről a témában szó folyik, azzal én nem tudok versenyezni, de ez nem is egy verseny. Drágalátos, jó barátom meglepetésként feladta postára a várva várt Saitek X45-ösömet
Most ismerkedünk egymással! 
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Az Aerosfot Airbus X nektek kifogástalanul működik LAN-ban? Nálunk valamiért több másodperces, olykor perces késések vannak. Más repülővel semmi gond nincs. Ötletek? Lehetőség? - FSX
Előre is köszönöm! -
Ricardo128
senior tag
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Öröm látni, hogy aktív ez a fórum és ilyen sokan járnak itt. Cypresss, nagyon durva az a szimulátor!
Emberek, tudna valaki segíteni Microsoft Flight Simulator X-ben, vagy rossz témában kérdezek? Kezdő pilóta vagyok és segítséget szeretnék kérni néhány dologban. ILS, VOR és társai. ATC, landolás stb. egyszerű dolgok mennek. Már számtalan videót néztem ILS-ről, de jobb, ha értem is, amit csinálok nem csak nyomogatom. Mellesleg nem sikerül sehogy sem. Ha valaki van olyan jólelkű és tudna segíteni, azt megköszönném.Szép estét!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ismerkedünk egymással!
747-es
Emberek, tudna valaki segíteni Microsoft Flight Simulator X-ben, vagy rossz témában kérdezek? Kezdő pilóta vagyok és segítséget szeretnék kérni néhány dologban. ILS, VOR és társai. ATC, landolás stb. egyszerű dolgok mennek. Már számtalan videót néztem ILS-ről, de jobb, ha értem is, amit csinálok nem csak nyomogatom. Mellesleg nem sikerül sehogy sem. Ha valaki van olyan jólelkű és tudna segíteni, azt megköszönném.