Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Én sem vagyok programozó, viszont a fentiekkel több ponton vitába szállnék,de nem teszem. A segítő szándék a fontos, Cypresss pedig segíteni akart amiért köszönet. Annyit javasolok, hogy a fenti formájában senki ne próbálja ki, mert több boot sem lesz, ha nem a saját partícióját akarja bootoltatni, hanem a 2-est, ami a fenti példában szerepelt beírandó sorként.
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.
Ráadásul a 64bitre nem jó előtt értetlenül állok, mert kb.kétszer úgy megy rajta tweak nélkül az FS. ..
32 biten meg nem ér semmilyen trükk semmit, legalábbis telepakolt FSX esetén akkor is OOM ha megszakad az user. Max a lapozófájl növelés és process rendezés segít valamit, de néha az sem sokat. 64 biten viszont nekem legalábbis semmi gondom nincs vele, ha én nem teszem tönkre valamivel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.