- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pateszi
csendes tag
Hali,
Nem elrettentésnek szántam a tapasztalataimat, úgy veszem én is, hogy peches voltam ezekkel a játékvezérlőkkel, még a gariban kicserélt is elromlott. Időt nem tudok mondani, úgy 2-3x játszottam végig velük a Maffiát, a botkormányokat akkor főleg autóvezetésre használtam.
FSX-ben a multiplayert még nem próbáltam, de az alábbi idézet szerint:
''A Flight Simulator internetes világa több központi szerverből áll, melyek folyamatos összeköttetésben vannak egymással. Bárki csatlakozik is fel bármelyik szerverre, az összes pilóta vagy légiirányító mindig ugyanabban a virtuális légtérben lesz. Tehát ha valaki leszáll az általad használt reptéren akkor látod is és ı is lát téged. Az online repülésre azonban komoly felkészültség kell és komoly szabályok vonatkoznak. Interneten történı repülés esetén valódi légiforgalomirányítók a hivatalos angol ún. fónia nyelv szerint irányítják a pilótákat valós szabályok szerint, valós térképek alapján, valóságosan. Az egész rendszer pontosan a valóságot szimulálja. Tehát az irányítók úgy irányítanak ahogy a valóságban, a pilóták úgy repülnek, ahogyan a valóságban. Aki nem tartja be a szabályokat, zavarja a többieket vagy csak össze vissza repked irreálisan vagy engedély nélkül, azt kitiltják. Az online repülés lényege, hogy egy reálisan modellezett virtuális légtérben bárki átélhesse otthonában az igazi repülés vagy légiirányítás élményét.''
(itt találtam: http://fs2004faq.uw.hu/oktato.pdf, elnézést a szerzőtől, de nem találtam a nevét a doksiba, pedig prímán megírta. Ezúton is köszönet érte. Az sg.hu-n találsz még csomó segédanyagot)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videó stream letöltése
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Windows 11
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Linux kezdőknek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 3D nyomtatás és tervezés!
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest