Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
hertotti
csendes tag
Helo!
Következő helyzet állt elő az SSD-mel ami egy samsung 830 120gb-os!
Játék alatt kifejezetten nagyon lassan tölti be a map-ot (counter-strike:global offensive) , a map betöltése kb 3-4 percet is igénybe vesz...
Tegnap besokalltam mindent kipróbáltam új driverek mindenhez , bios frissítés... stb és utána sem lett jó továbbra sem! Hozzáteszem az SSD bootolási ideje másol irás tömörités minden tökéletes nagyon gyors...
Ez után fogtam a WD black 500gb os hdd-met felpakoltam mindent rá új win7 driverek stb.. majd a játékot láss csodát hdd alatt tökéletes a map betöltési ideje 6-7 sec ...
Ha valakinek van valamiféle ötlete mi lehet ez kérem ne tartsa magában ....
alaplapom egy asus p8z77 v deluxe + 3570k proci + gtx670 vga
amúgy meg ilyen eredményeket produkált az ssd:
-
hertotti
csendes tag
Sziasztok!
Egy asus p8z77 v deluxe és egy 3570k tulaja lettem! Szépen megy minden egy dolgot kivéve!
Feltelepítettem a CS:go -t majd menni akartam fel servere és valami őrületesen lassan tölti be a mapot!
SSD van a gépben ami egy samsung 830 128gb -os !(olyan mintha sima hdd töltené a mapot) Előző konfiggal ez a hiba jelenség nem volt ugyanezzel az ssd vel! Valami a bios ban nem stimmelhet? bios frissitést már csináltam .. ne haragudjatok hogy itt tettem fel a kérdést! -
hertotti
csendes tag
Hi all!
Öcsém gépében van egy KINGSTON 64GB SATA3 SSDNow V200 SV200S37A/64G kb 4 hónapja van meg és az utóbbi időben elkezdett úgymond szaggatni a win7 , lassulás érezhető erősen az SSD-d mind gépindításkor és sima böngészés közben is 1-2secre néha "beakad" ilyen problémánál mit lehet írni a garanciális visszaküldéshez?
egyáltalán kicserélik ??
(ja és volt pár win reinstall mert azt hittem a win szarakodik achi mod megy trim is müködik...)
üdv
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyáltalán kicserélik ??