Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem mondtam, hogy hetente újra kell rakni egy Win-t, de hogy néz ki már mindennel teleömlesztett partíció, ahol még a Documents&Settings mappa is alig látszik ki a szemétből....Értem én, hogy mindenkinek más az igénye, nade....
Win7 nekem is már jó ideje sokáig elmegy, mióta leszoktam az össze-vissza telepítgetésekről
Ha meg baj van, van mentésem egy zsír új, minden szükséges programmal, játékkal stb. felvértezett Win7, visszaghostolom ha baj van, s megyek tovább 
-
PAtr0n
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
"Évekig használtam ugyanazt a rendszert, és semmilyen lassulást vagy bonyodalmat nem tapasztaltam, csak a 64 bitre váltás és az SSD miatt telepítettem újra.
Az évente újratelepítős idők már rég elmúltak."Detto.Csinálhattam bármit a retyves ikszpével, fél év max 1 év és ganaj lett. A legelső dolog amit már a Win7beta-nál (vagy RC volt?) is észrevettem, hogy már több mint 9 hónapja volt fent, de nem éreztem lassulást, és nem kaptam random applikésön crash-eket. Akkor már tudtam, hogy ez végre olyan windóz lesz ami akár évekig a gépemen maradhat. De úgy mint nálad, behódoltam az SSD-nek, és ezzel egyidejűleg ment fel a 64bit-es Win7. Az egyszerű oka az volt hogy nagyon sokáig csak 32 bit-est használtam, hogy az RC után a teljes 64bites verzió is tele volt még hibákkal, kombatibilitási problémákkal, amit mostanra már szinte teljesen kijavítottak.
Az SSD partícionálást viszont nem tartom hülyeségnek, de csakis akkor, ha az oprendszer egy külön SSD-n csücsül, az adatok meg egy másikon. Na azt már lehet szelretelgetni, buzerálni. Soha nem fésülném egy meghajtóra az adatokkal a Kíndózt.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg baj van, van mentésem egy zsír új, minden szükséges programmal, játékkal stb. felvértezett Win7, visszaghostolom ha baj van, s megyek tovább