Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem én is valahogy ez alapján fogok eljárni. Mi a szarnak az SSD, ha a végén már annyira óvjuk, hogy észre sem vesszük, max csak a bootidőből hogy a gépben van?
Fogom magam, a hibernálást még kikapcsolom, de se a temp-hez, se másmilyen cache-hez nem nyúlok.
Az én logikám szerint azzal a lehet a legjobban kitolni az életét, ha nem pakoljuk még félig sem tele, ergo mindig lesz egy csomó szabad hely ami "érintetlen". Tehát az algoritmusnak nem kell olyan sokszor egy adott tárolóhelyre annyiszor kiadni a törlés/írás parancsot, hanem egyenletesen abban a nagy tárhelyben fokozatosan ír/olvas. -
mcmike
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Amennyiben így van, én azt is elfogadom. Ha azt állítjátok hogy teljesen felesleges átállítgatnom a HDD-re a TEMP-eket, akkor hagyom ott az SSD-n. Fölöslegesen nem akarom bonyolítani az életemet (nincs is időm rá)...

Csak mikor telepítettem, mindenki ajánlotta az SSD beüzemelése a gyakorlatban c. olvasmányt, én pedig azok alapján jártam el.
Nem is baj ha hamarabb előregszik, mert az ember hamarabb rászánja magát a cserére, meg asszonynak is be lehet adagolni hogy miért kell új cucc megint a gépbe...

Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest