Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
radi8tor #28353 üzenetére
Akkor te meg nem nagyon használtad.
Vagy csomó temp és egyéb mappa HDD-re került.
7 hónap alatt én most járok 923 GB-nál. Ennek 30-40%-át a Firefox írja, úgy is, hogy a temp fájloknak 0MB van beállítva, de ezek nélkül is ír az SSD-re.
Ez szerintem egyáltalán nem sok. Főleg, ha figyelembe vesszük a - hirtelen nem jut eszembe - fórumot, ahol extrém tesztelték a vinyókat, és 100TB fölötti írást elviseltek egyes típusok (Intel 320-asom van).Peter_: ha már kérdezted, én is megjegyezném, hogy azután vált nem ajánlottá a 320-as, hogy firmware problémák adódtak, miszerint (egyébként normális körülmények közt nem igazán előforduló) váratlan leállás/kikapcsolás (áramszünet, notesz akku lemerülés) után 8MB-osnak látszik a vinyó. Na most én produkáltam vele eddig 1 akku lemerülést (magára maradt a gép), két áramszünetet és egy kismegszakító probléma miatti hirtelen kiakpcsolást, valamint ha a bios-ban turkálok, a gép úgy indul újra, hogy előbb kikapcsol, ezt minden esetben az unsafe shutdown-ok közé sorolja a vinyó (ahová az áramszünetes kikapcsolásokat is). Na most attól, hogy nálam nincs baja, nyilván nem jelenti azt, hogy mind hibátlan, bár ebben a topicban is sok olyan beírás volt már, hogy "nálam jó, úgyhogy erről ennyit" - jelezvén ezzel, hogy ha nála jó, akkor az egész világon jó.
De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?
Üdv!
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő