Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Akkor te meg nem nagyon használtad.

Vagy csomó temp és egyéb mappa HDD-re került.
7 hónap alatt én most járok 923 GB-nál. Ennek 30-40%-át a Firefox írja, úgy is, hogy a temp fájloknak 0MB van beállítva, de ezek nélkül is ír az SSD-re.
Ez szerintem egyáltalán nem sok. Főleg, ha figyelembe vesszük a - hirtelen nem jut eszembe - fórumot, ahol extrém tesztelték a vinyókat, és 100TB fölötti írást elviseltek egyes típusok (Intel 320-asom van).Peter_: ha már kérdezted, én is megjegyezném, hogy azután vált nem ajánlottá a 320-as, hogy firmware problémák adódtak, miszerint (egyébként normális körülmények közt nem igazán előforduló) váratlan leállás/kikapcsolás (áramszünet, notesz akku lemerülés) után 8MB-osnak látszik a vinyó. Na most én produkáltam vele eddig 1 akku lemerülést (magára maradt a gép), két áramszünetet és egy kismegszakító probléma miatti hirtelen kiakpcsolást, valamint ha a bios-ban turkálok, a gép úgy indul újra, hogy előbb kikapcsol, ezt minden esetben az unsafe shutdown-ok közé sorolja a vinyó (ahová az áramszünetes kikapcsolásokat is). Na most attól, hogy nálam nincs baja, nyilván nem jelenti azt, hogy mind hibátlan, bár ebben a topicban is sok olyan beírás volt már, hogy "nálam jó, úgyhogy erről ennyit" - jelezvén ezzel, hogy ha nála jó, akkor az egész világon jó.
De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?