Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz radi8tor #28353 üzenetére

Akkor te meg nem nagyon használtad. :)
    Vagy csomó temp és egyéb mappa HDD-re került.
    7 hónap alatt én most járok 923 GB-nál. Ennek 30-40%-át a Firefox írja, úgy is, hogy a temp fájloknak 0MB van beállítva, de ezek nélkül is ír az SSD-re.
    Ez szerintem egyáltalán nem sok. Főleg, ha figyelembe vesszük a - hirtelen nem jut eszembe - fórumot, ahol extrém tesztelték a vinyókat, és 100TB fölötti írást elviseltek egyes típusok (Intel 320-asom van).

Peter_: ha már kérdezted, én is megjegyezném, hogy azután vált nem ajánlottá a 320-as, hogy firmware problémák adódtak, miszerint (egyébként normális körülmények közt nem igazán előforduló) váratlan leállás/kikapcsolás (áramszünet, notesz akku lemerülés) után 8MB-osnak látszik a vinyó. Na most én produkáltam vele eddig 1 akku lemerülést (magára maradt a gép), két áramszünetet és egy kismegszakító probléma miatti hirtelen kiakpcsolást, valamint ha a bios-ban turkálok, a gép úgy indul újra, hogy előbb kikapcsol, ezt minden esetben az unsafe shutdown-ok közé sorolja a vinyó (ahová az áramszünetes kikapcsolásokat is). Na most attól, hogy nálam nincs baja, nyilván nem jelenti azt, hogy mind hibátlan, bár ebben a topicban is sok olyan beírás volt már, hogy "nálam jó, úgyhogy erről ennyit" - jelezvén ezzel, hogy ha nála jó, akkor az egész világon jó. :D De, hogy ki is lyukadjak a lényegre: valahogy nem nagyon olvasni azóta erről a hibáról sehol. Állítólag a firmware frissítés után még rosszabb lett a dolog, de arról se hallani semmit. Viszonylag nagy a csend. Él egyáltalán olyan ember a földön, aki tapasztalta?

Üdv!

Aktív témák