Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Binda
tag
válasz
Gézengúz #26175 üzenetére
Szép szép.. de használhatatlan mérés. És hogy miért? Pl azért, mert amelyik játékkal én játszok, ott van kérlek szépen 8000 fájl, átlagosan 1-4KB fájlok.. Mondhatni nem érdekel, hogy a 100-200 MB (1-2GB) fájlokkal mit kezd, ha az apróbb fájloknál meghasal. Csak érdekesség képen nekem win mappára 75000 fájlt írt ki. Ha ilyen, apró fájlokról találsz tesztet, ahol teszem azt 1 gigányi 1KB fájlt másolgatnak, na arra kíváncsi lennék
wwenigma : köszönöm. Szóval vehetek samut is és ocz-t is, nem járok rosszul egyikkel sem. Viszont még annyi kérdésem lenne, hogy a samsung 470 típuson belül van vagy 3 altípus. /EU és hasonló dolgok, ezek mit jelentenek? Számít?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Egy olyan tesztnél amikor a drive saját magára másol (duplikál) egy fájlt, gondolom nem sok köze van ahhoz, hogy SATA2 V. SATA3 típusú csatlakozón lóg..Jól gondolom? Ennek tükrében csináltam egy mérést 2x1 Terás RAID 0-n... (SATA2) Nálam 113 sec alatt csinálta ezt meg egy 9,1Gb-os mkv- file-val...Ha az előző tesztben az Agility 3-nak ez 54 sec. alatt sikerült akkor nekem ez megfelel...Bőven....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
A tesztben a 4k read az 18,15MB/sec mig az elméletileg sokkal lassabb Kingston 96GB-nak (v+100 ofc,) 16,34MB/sec. Marpedig rendszerlemeznél nem a seq. olvasas/iras fog szamitani... QD32 érték még ami szamithat ha komoly igenybevetelnek tesszuk ki (sok sok parhuzamos olvasas) abba termeszetesen jobb az NCQ miatt (asszem de passz
).Normal hasznalatban nincs nagyon eszreveheto kulonbseg.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest