Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Binda
tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Köszi a választ

Eddig is kerestem erről infót, de érdekes módon alig akad. Végül sikerült megtalálnom itt is, szóval nyugodtan vehetek akármilyet

-
Binda
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Köszönöm az infót. Idő közben még egy kérdés felmerült bennem

Ha később úgy döntök, hogy át akarom rakni az ssd-t egy laptopba, akkor tudja majd kezelni? Egy Amilo PA 2548 lapom van, sima sata-t írnak rá, de semmi egyebet. Szerintetek megbirkózna egy sata3-mas ssd-vel? Vagy erről teljesen mondjak le?

-
Binda
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szép szép.. de használhatatlan mérés. És hogy miért? Pl azért, mert amelyik játékkal én játszok, ott van kérlek szépen 8000 fájl, átlagosan 1-4KB fájlok.. Mondhatni nem érdekel, hogy a 100-200 MB (1-2GB) fájlokkal mit kezd, ha az apróbb fájloknál meghasal. Csak érdekesség képen nekem win mappára 75000 fájlt írt ki. Ha ilyen, apró fájlokról találsz tesztet, ahol teszem azt 1 gigányi 1KB fájlt másolgatnak, na arra kíváncsi lennék

wwenigma : köszönöm. Szóval vehetek samut is és ocz-t is, nem járok rosszul egyikkel sem. Viszont még annyi kérdésem lenne, hogy a samsung 470 típuson belül van vagy 3 altípus. /EU és hasonló dolgok, ezek mit jelentenek? Számít?
-
Binda
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Utánaolvastam.. amennyire lejött nekem, azért tudtak olyan nagy sebességet elérni a Sandforce-al, mert tömörítetlen adatot másoltak és azt jól tudja kezelni. Viszont tesztekben sehol sem húzták le, hszekben sem panaszkodtak rá, hogy lassabb lenne. Csak a Marvell sata vezérlőre panaszkodtak, ezt leszámítva nekem úgy tűnik, hogy teljesítményben nem marad el. De ha te mást tapasztaltál, akkor kíváncsi lennék rá

-
Binda
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Köszi a választ. Persze, rendszer. Meg a többi szokásos. Cad, pár játék, esetleg PS.
A Samu és OCZ árban ugyanott van. Samura 64 gb, ocz-re 60-at írnak, nem hiszem, hogy nagyon számítana. MTBF:re OCZ-nél többet írnak, jól sejtem, hogy ez az élettartammal függ össze? És a Samu tényleg csak 0,14-0,24W-ot eszik? Eddig minden ssd amit láttam 1,5-3W között mozgott. Az elírás és 1,4-2,4W kéne lenni, nem?
Samuról mintha írtatok volna olyasmit, hogy adnak cd-t és az mindent beállít magától, és így nekem nem kell vele tökölnöm. Ez így van? Mert ebben az esetben lehet csak a cd miatt hajlanék a samura

-
Binda
tag
Jól egymásnak estetek, de a kérdésre alig kaptam választ

Tudtok bármilyen kizáró okról, amiért nem kéne megvennem az OCZ-t? Driver, gyártási hiba? Rövid élettartam? 100W fogyasztás? Akármi?
Mellesleg tényleg nem értem.. persze, még sata2-őt sem használná ki a vinyókkal. De sata3-mas lappal önmagában az ssd gyorsabb lenne, nem? Pl ha játszok, vagy rám jön az 5 perc és akarok filmet szerkeszteni, netán PS, ebben az esetben az sata3 előnyt jelentene, nem? Ha fullosan nem is használja ki, akkor is gyorsabb lenne. Vagy netán tévedek?
-
Binda
tag
Helló!
Egy ideje terveztem SSD beszerzését, véleményetekre lennék kíváncsi. Árban 25k-nál többet nem szánnék rá, 60 gigásnál nem kell nagyobb, csak rendszer lesz rajta. Ez volt, ami megtetszett: OCZ Agiltiy 3 sata 3 60 GB
Tehát, erről mi a véleményetek? 24k-ért láttam neten, megéri, esetleg tudtok olyan helyet, ahol olcsóbb? És ha nem jó, akkor mit ajánlanátok helyette?
Jah igen, a lapomon csak sata2 van, ez gondot jelentene, vagy kompatibilis lefelé?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest