Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz DJ WOKKY #15650 üzenetére
Sokkal gyorsabbat kapsz, bármilyen SSD-t veszel. A kérdés inkább az, hogy mennyi helyre lenne szükséged. Rendszernek meg nem túl helyigényes programoknak esetleg egy játéknak ennél nem kell több, árban még jobban is jössz ki, nagyon jó vétel. Tárhelyben egyel feljebb ez elég jó árban van. Ha kicsit gyorsabbra (nem igazán érezhető), biztonságosabbra (inkább csak jóalvási tényező) vágysz akkor itt van ez.
(#15652) Ribi Kb ezt írtam volna én is.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Köszönöm a segítséget, és a linkeket.
Szerinted a "biztonságos alvás" érdekében megéri az a + pár ezer Ft ??
Mert ha igen, akkor ezen nem múlik.
Egyébként, jelenleg xp rendszert használok, szóval az lenne rajta, meg pár program. Játékok terén pedig max 3-4 játék van fent egyszerre, szóval szerintem a 64Gb-os elég lenne méretét tekintve (rendszer+programok+játék). Egyébként most úgy csinálom, hogy a játékokat másik partícióra teszem. Ha az ssd-re teszem, akkor sokkal gyorsabban elindíthatóak, mintha a wd-ra tenném ?? -
cszn
őstag
válasz DJ WOKKY #15654 üzenetére
Hát azt neked kell eldönteni. Ha úgy gondolod, hogy szívesen kiadsz pár ezerrel többet egy jobb SSD-ért akkor nyugodt szívvel megteheted. Én ezek közül inkább a C300-at venném (ha éppen kapható).
Gyorsabban töltődik be, meg egy picit nő a minimum fps.
Igen, inkább az olvasás számít, de persze mindegyik fontos. -
DJ WOKKY
addikt
-
hann
tag
válasz balu077 #15660 üzenetére
Tegnap felraktam a crystaldiskinfo-t és látom, hogy Host Writes : 190Gb, kevesebb mint 1 hét használat után, úgy hogy csak rendszert és 2 játékot telepítettem.
Elindítottam a feladatkezelőt, I/O írás-ként rendeztem... és meglett a ludas..
Steam.exe a háttérben folyamatosan ír, és nem is keveset.Gondolom nem tesz túl jót neki, ezért ki is lövöm ha nem használom, de akkor is bosszantó.
-
DJ WOKKY
addikt
Visszatérve az ssd-re. Még egy kérdésem lenne.
Az alaplapom támogatja minden formában ?? Úgy értem, nem fogok vele szenvedni a beüzemelésnél ?
Asus p5b-hez lenne.
szerk.: egy Crucial C300-asról (64Gb) lenne szó.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fagy53
nagyúr
válasz balu077 #15664 üzenetére
Jó, hogy nem vettél észre lassulást, mert az olvasás sebessége nem változott számottevően, a másolásnál most meglévő kisebb sebesség meg más tényezők miatt sem észlelhető.
Nem normális a dolog, olyan mintha nem működne a TRIM... Működő TRIM néhány nap alatt rendbehozza, ha nem írkálsz, másolgatsz a gépen, csak be van kapcsolva. Ez akkor igaz, ha egy őrült káosz van a celláknál, de az SSD jó, nincs semmi baja. Van elég szabad helyed, hogy a WL működhessen? -
fagy53
nagyúr
válasz balu077 #15675 üzenetére
A 80GB több mint elég, az "elvileg" meg kevés.. Sajnos csak akkor tudod meg, ha kipróbálod a pár napos böjtöt, nekem bejött. Nem Intel-em van, így a Diskeeper HyperFast-ot kellett futtatnom, de nem jártam akkor sikerrel, ezért böjtöltettem / nem írkáltam sokat / és pár nap múlva helyreállt a rend.
-
balu077
tag
Kicsit visszaolvasgattam.
Többen írják ,hogy a legújabb achi driver fent van.
Én nem telepítettem ilyet soha, nem is találok az alaplapomhoz. -
HUNRONIN
tag
Western digital SSC-D0128SC-2500 SLC-s SSD-ről valakinek vélemény tapasztalat?
“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
zack
nagyúr
Tudnátok ajánlani normális garbage pucoló progit SSD-hez?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bib
őstag
válasz radi8tor #15682 üzenetére
Azt te csak gondolod,hogy butaság
Ha ATA/ATAPI-7 van ,akkor véleményem szerint AHCI nincs,trim pedig csak bekapcsolt ahci alatt van.
Nálam akkor miért ATA 8-at ír,mikor "csak" sata2 vezérlőm van bekapcsolt ahci-val?
Másik megoldás,hogy nálatok nincs fent intel RST,hanem MsAhci driver.Tán akkor ez a második a valószínűbb. -
cszn
őstag
válasz z0d1AK #15681 üzenetére
Az normális, hogy a HD sentinel ilyet ír, mert egy szar. Nincs annak semmi baja.
(#15691) zack
Diskeeper Hyperfast vagy O&O Defrag 14 (ez duplán jó, mert jó kis defragoló is vinyóhoz).(#15689) sfshad
Az jó lenne ha lenne végre valakinek (múltkor én is érdeklődtem efelől). Vállald be és közvetíts![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
scope2007
addikt
pár eredmény VERTEX2 vs 2TB HDD-k
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.