Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
úúú sixx egy ponttal többet nyomott a szuper nyócra, mint én.. a gavallér
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
heihachi #31279 üzenetére
a pufók srácé hihetetlen volt.. szánalmas
hová süllyedt le a magyar szinkrongyártás.. a régiek csodálatosak voltak, talán a legjobbak a világon, a mostanik meg belesüllyedtek a szürke aljamezőnybe
persze, valahol talán érthető is ez.. a régi nagy színészek, szinkronhangok elhaltak, a maiak már nem művészek csak pénzért beszélő robotok, és egyszerő tömeggyártás folyik. minden harmadik férfinak Forgács a hangja vagy Gesztesi, már egy Csuja is unikumnak számít..
gáz ez az egész -
Tibiajax
nagyúr
Super 8
gondolkodtam a film alatt, gyakorlatilag végig (olyannyira jó volt..), vajon mit és azt is, hogyan írjam le a majd kedvenc topicunkban.. mert nem annyira egyszerű a helyzet, az van
adott vagyok én, aki ifjukorában csak ugy hívtak, ufológus, egyik kedves becenevem volt, olyannyira messze jutottam ezzel anno, hogy a suliujságban én toltam a scifi-rovatot.. kismillio ufos meg scifi filmet habzsoltam, ugy nőttem fel, amit csak adtak a tévében, mindet kisírtam, h fennmaradhassak, annak idején rengeteget tolt az mtv1 szombat éjszakánként, androméda-törzs, ufo arizonában.. a vasárnapi késő esti nulladik tip.találkozásokat, Déri Jánossal meg sem említem, hideg rázott már a főcímtől
szoval adott volt ez a multam és adott volt ez a iszonyatosan hirtelen felkapott akármi, Spielberg atyánk visszatérése, aminek megint csak igyekeztem nem utánnaolvasni, csak tényleg annyit jutattam el a fülemhez, hogy szopja mindenki a fszát ujra a mesternek és a közönség szereti, én ezt meg akartam most nézni, minél hamarabb..
A végeredmény mindezek tudatában aztán ma este mégis az lett, hogy Tibi nem hogy nem szerette, de egyenesen szenvedett attól, amit kapott. kaptunk az arcunkba ettől a mára már vicc embertől és csodás alkotói gárdájától, megkaptunk mindent tényleg, a klisséhegyeket, a szánalmas gyerekdialogusokat és hosszu tízpercekig tartó semmit az elején, kapunk egy nevetséges amerikai low budget klissé kisvárost, benne pár emberrel és szokásos rendőrökkel, egy egészen ultraszar storyline-t és dramaturgot, és mindezt megfejelik az az igazán ótvar tehetségtelen magyar szinkronhangok, amikkel már tényleg nem tudtam mit kezdeni egyszerüen.. beetettek vidofelvételekkel, beetettek bennünket egy kurva jó filmcímmel, egy rohadt nagy titkolózással és aztán, miután legomboltad a 2x 1400-et meg a kukoricát, meg is kaptad azt. pont azt, amire nem számítasz
Egy igazi ultrarossz filmet, egy gyerekmatinét, maximum cenzurázott szinkronnal (tényleg, egyetlenegy csunya szo nem volt, ezt most írásba adom Nektek, tehát erre készüljön fel aki szinkronosra ül be, márpedig szinte mindenhol ugy adják), egy elején még érdekesnek tünö, bár nekem már az elso kockák alatt is gyanus volt, hogy ez..ez valami más lesz, mint amire én jegyet váltottam, naívan.. alig fogod várni, hogy vége legyen igazi amerikai filmecskét.. mindezt ráadásul egy hihetelen vicc megdöntött vászonnal a corvinban, amire azt gondolhatták annak idején, hogy így térhatásúbb lesz az élmény, nem igazán lett az, de egy elhaló nevetéssel persze elintézted még, az elején..
Mint ahogy maga az egész szuper 8 is csak az volt a végén, és már tüntünk is kifele a teremből mindenki mással együtt, ahogy lement a kisfilm
5/10 nálam, a legvége főcím mellé azért berakták a kisgyerekek összeeszkábált filmjét, esküszöm, többet ért mint az egész film, az legalábbb öszinte volt és tetszett,
ja, és komolyan mondom, mindenki visszaült, és élvezte mindenki a moziban még azt a pár képkockát, és őszintén nevettünk rajta.
Nálam ugyanaz volt kb a helyezet, mint a nagysikerü hangover 1-gyel, a főcímes fotók értek valamit, többi kuka
Ez is és hihetetlenül sajnálom -
Tibiajax
nagyúr
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood BluRay DTS
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix #31166 üzenetére
ezt nagyon naívan hiszed Pitter..
nem egy, nem kettő ifju emberkéről tudok, akik odáig vannak bizonyos több tízéves alkotásokért, mostanit meg meg sem néznek, vagy ha igen is, nem értékelik tul sokra..
a vissza a jövöben-nel meg nem hiszem, hogy említenünk kellene egy napon olyan vámpirocskás celluloid szemeteket, mint egy tvájlájt... -
Tibiajax
nagyúr
megy a tévékettőn az egy szoknya egy nadrág remeake győnyőrűség.. annyira rossz ez a film, istenem
azzal az ultratehetségtelen oroszlányszonjával, a szokásos kötelező bajorral meg kernnel, a mostanság felkapott hetiheteses hajdusztívvel, ahh -
Tibiajax
nagyúr
hát ennél azért szerintem picivel több volt.. (mármint egész film jó volt , nem akartam kinyomni egyetlen egy jelentnél sem)
kurva nagy film volt
szerintem. az utobbi idők vigjátéktrágyái között egy igazán üde folt. Köszönhetően a két angol srácnak, Rogennek, meg Paul lazaságának
még a gagyi vonalat is, amit az ügynökök adtak bele, még azt is sikerült ugy megcsinálni, h élvezni lehessen, ne mondjad azt -mint oly sokszor a mostani termések alatt- hogy jajj..istenem...de szar..aztán kilövöd a fszba
Ajánlom abszolut mindenkinek személy szerint, egy rendkívül üdén szórakoztató kis road muvi, hangulatos képekkel, főleg az elején) és Paul is baromi jópofasimán kapja a plecsnimet
Paul
hd,dts
8/10 -
Tibiajax
nagyúr
végigtekertem ezt az blubberella-t.. én nem láttam még eddig egy uwe boll filmet sem, de azt láttam, h amire számíthatok, az nem lesz sok
de ez, gyerekek.... ez valami hihetetlen.. nehéz rá szavakat találni
pontozni meg végképp nem lehet
mod. a végezene viszont nem volt olyan szar [link] -
Tibiajax
nagyúr
yess. kinn a paul, hd
-
Tibiajax
nagyúr
Arthur
hd,szinkron
Dudley is, Józsa imre is szuper, végre egy film, amin tudtam újra sokat nevetni
úgy néz ki, tényleg a régmult komédiáiban kell túrkálnom, h kacaghassak egy filmen, főleg ennyit
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
hoffman_ #30848 üzenetére
Igen, július második hete alatt július második hetét értem, ami 11-ével kezdődik majd
Valahogy ott mehetnénk akkor majd, addigre szépen beírja mindenki, melyik napra szavaz, amelyik a legtöbbet kapja, ott megyunk. Nekem teljesen mindegy lesz, Ti fogtok dönteni.
Én is alig várom már
Eddig aki tuti, az Koxx, Arnold, Bitboys, Tibcsi, Hoffmann.
Várjuk a többieket is, írjon, aki jönne velünk tranyó ájmexozni -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #30828 üzenetére
hát nem tudom... szar ez a helyzet. én IMAX-ot akarok és 3D-t. Ugy forgatták, ugy lesz az állat.
Az viszont, h magyarul kell néznem, hát nem tudom.. lehet, h gáz lesz, de az is lehet, h elviselhető. A Thor is szinkronos volt, és nem volt rossz.. Szólni meg kurva jól szólt.
Meglátjuk majd...
vétel -
Tibiajax
nagyúr
a Tranyó3 PH-tali - csak előre szólnék -, júli második hetében lesz, szóval.. aki nagyon szeretne már a legelső napon menni, az ha gondolja, jelezze és akkor rá nem számítunk.. vagy legalábbis.. én nem számolok vele
kösz! -
Tibiajax
nagyúr
Mean Streets
hd,szinkron
nem néztem nagyon utánna, de azért ez még elég korai Scorsese-film lehetett.. korai De Niroval, korai Keitel-lel egy korai manhattan-i olasz negyedben... életszerű képekkel
i like it
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
Justice League: Crisis on Two Earths
hd,dts
Rendben volt, ez is.
8/10Unknown
hd,dts
jó ez a Liam srác, jó fej, nincs is vele baj.. a film végig izgalmas, dehát a klisséktől sajnos ez sem lett mentes.. egyszer jó aztán már el is felejtetted
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Arnold2 #30627 üzenetére
kell az a három... trilógia születik, a nép nagy örömére
én valami olyasmire tippelek majd, hogy sztem abban majd afrikába fognak elmenni bebaszni, ilyen kongó vagy zimbambwe valami hasonló, makákókkal fognak szexelni, a szakállas vicces csavo legalábbis tuti, ezen már fetreng majd a közönség, aztán jön majd a visszaút, repcsin, áá, na ott meg majd lesz faltól falig hányás meg szex.. tuti hatalmas gegtenger lesz. emiatt cseppet se aggódj, jó Arnoldom. ez kell a népnek. imdb 10pont -
Tibiajax
nagyúr
na, olvasom a másnaposok 2 index-kritikája alatti hszeket.. jó látni, h nem vagyok én azért egyedül a véleményemmel.. konkrétan taxi33 is csontra leírja azt, ahogy én álltam ezzel az egésszel
-
-
Tibiajax
nagyúr
Keresztapa
hd,eredeti szinkron
Két részre daraboltam fel ezt a megaeposzt, hétfő este elkezdtük, tegnap este pedig befejeztük a világ egyik leghíresebb filmalkotását..
..amit Tibi ezidáig még nem nézett meg, sőt.. részleteket sem látott még soha belőle.
Koxx Barátom, sokszor kérdeztél már rá, hogy hogy állok vele, hát most végre jelenthetem, h megvolt az első epizód. Filmnek eleve nehéz úgy nekikezdeni, hogy tudod, mi az, amit kell várnod tőle, viszont ez egyben a csalódás esélyeit is nagymértékben megnöveli, ugye.. Megmondom őszintén, egy kicsit most is ez történt. Mindattól eltekintve, hogy természetesen egy abszolút korrekt és hatásos alkotás volt, azért a majd 40 év alatt az idő már megkoptatta kicsit és egy mai szemnek, főleg az én szememnek, akkora nagyot már nem tud dobbantani, mint amit tett akkor, amikor ezt bemutatták..meg még az azt követő évtizedekben is nyilván
Brando baromi jó arc volt, Pacino kölyök és hát úgy az egész alatt bennem volt a Maffiózók hangulat, amit anno ez a mérföldkő ihletett és éltetett, ez nem is lehet kérdés
Most kicsit pihenek, este Pí, aztán folytatom a II-vel. Kiváncsi leszek rá, Sopranóék világa már úgyis hiányzik baromira..
8/10 -
Tibiajax
nagyúr
hát ez nem igaz..
ahogy olvasom amit irtsz, pont arra gondoltam, talán melyik is a legkedvencebb poénom, a filmből.. talán a kurt vonegutos.. snitt, és tudja mit vonegut?, kapja bevonegut saját önnön jellemzését tolta ki egyessel a tanárnő
csodálatos
és hát erre mit linkelsz be..ezek a jó poénok. én ezeket szeretem
-
Tibiajax
nagyúr
igen.. érdekes egy darab. a megvalosítás korrekt és igényes, valahogy az, ami benne van, akikről szól.. az inkább a megosztó
én se vagyok abszolut odáig érte, nem is néztem meg azóta sem. hiába jo lenne a hangulata.. de nem is véletlen, h annyira sokat azért nem beszélnek/beszéltek rola
nekem sem szerepel a gyújteményemben. pedig mondom, igényes darab, egyébkénthanem ez, na ez már szerepel, és most kis ráncfelvarrás is lesz
Back To School 1986 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-CtrlHD -
Tibiajax
nagyúr
jajj dehogynem.. ne viccelj már
milyen vicces volt már, amikor egy tigris meg egy kakas volt reggelre a hotelszobában.. meg aztán kitört az egyiknek egy foga és még a plakáton is ugy szerepelt.. ne viccelj már, én már egyszerűen tűkön ülök, annyira várom, hogy mégegyszer olyan hatalmasakat nevessek ezen a második, avagy hogyan basztunk be ismét-epizódon, mint anno az elsőnSalt - Salt ügynök, 8/10
az igen... -
Tibiajax
nagyúr
megnéztem..megnéztük a Battle Los Angeles című alkotást
de hiába hd, meg hiába jó hang.. ha valami szar, akkor egy szar. ki kell mondani..
5/10egyébként, én az egészben csak azt nem értettem, mármint a végén, hogy miért nem az volt kiírva a directed by alá, hogy uve boll
-
Tibiajax
nagyúr
én is megnézem már akkor őket, nem nagyon esik az érdeklődési körömbe lawrence-s film, de a kedvetekért most...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
hoffman_ #30098 üzenetére
Tranyó 3 topic-találkozó lesz egyben, azt már most lehet könyvelni, határidőnaplókba feljegyezgetni.
Helyszín az IMAX mozi lesz burzsuj-arénában. Én mindenképpen ott leszek, azt gondolom -vagy legalábbis nagyon remélem-, Bitboys szintén és hát a többieket is várjuk, aki meg tudja oldani majd ezt a pesti talit vagy lesz majd kedve emiatt felutazni. Jó lenne már találkozni amugy is és hát ennél jobb mozit nem hiszem, h találunk majd.Ami gyak. biztos, hogy szinkronos lesz, de ahogy az előrejelzések írják, nem lesz sehol angol hang, igy innenstől fogva mindegy lesz, szoval erre ha lehet ne fogjátok, hogyha nem tudtok vagy nem akartok jönni..
Amennyiben mégis lesz angol hanggal, de mondjuk imaxban nem, akkor picit borul majd a dolog, akkor hagyom én is az imaxot nagy valószínűséggel és akkor igazítjuk majd a tervet.De egyelőre akkor: Julius eleje, Transformers3. IMAX. Filmtopic-tali.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #30092 üzenetére
de ha adnák, csujával, mennék..
-
Tibiajax
nagyúr
Papillon
hd,szinkron
remek film. restellem, én a nagy börtönösfilm-makec, ez az alapfilm még kimaradt eddig, most bepótoltuk. McQueen csodásan alakít benne
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #30045 üzenetére
áá te állat
nekem is az a szar godzilla volt az első dvd-m
de várjál, mert nem ám ratyi tok meg ujrakiadás meg hasonló körités, rendesen a superjewel tokozás, vitrinben volt kirakva csabán az univerzálban, 9990.- huf-ért..ahogy kell
a kegyetlen játékok meg az ördögűző volt még amivel megkínáltam életem első dvd-jét. mekkora flash volt anno ez.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Jhonny06 #30017 üzenetére
'70 elé nem mennék, volt előtte is jópár remek magyar alkotás, de utánna is volt budapesti mesék, megáll az idő, egészséges erotika, legényanya, ördög vigye, amerikai rapszodia, tanú, sose halunk meg és még mennyi.... jajj gyerekek.....
ne butítsátok már a topicot, ha egy mód van rápróbáljunk meg szélesíteni kicsit az avataron meg edem szendleren koptatott filmnézős időinket. megéri
a magyar filmek azért csodálatosak eleve, mert rólunk szólnak. a magyar kisemberről, a prolikról, megtaláljuk benne mindent, amik a mi életünkben is előfordulnak bármikor
persze, vannak söpredék hazai produkciok, főleg az utobbi 15 év termeli egymás után ezeket, de ha visszamentek kicsit az időben, még megtaláljátok az igazi magyar művészek játékát.
Akikre büszkék lehetünk mi is. -
Tibiajax
nagyúr
A 2000-es évek legjobb magyar alkotása a Kontroll.
Az Üvegtigris(1), talán még esetleg egy Nyomozó fér be még mellé, kb ennyi.Ennyire szar film csak.
sose felejtem el, ahogy ültünk a moziban annak idején, telt ház volt, mindenki maradt a helyén, imádtuk.Nimród powa.
sajnos azóta már ö is elkurvult meg elment más irányba. hát igen, ez a bitang amerika.... -
Tibiajax
nagyúr
nem vagyok, nem is voltam soha egy asian film fan, de a multkori revenge movie óta azt hiszem, megmozdult bennem valami.
valami történtez a kép is többnek, mint ígéretesnek tűnik..
#29984 koxx jajj istenem, bezony de jó film is az....
-
Tibiajax
nagyúr
Filmes hír!
Megan Fox 25 éves -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #29802 üzenetére
ja, neem... korán volt még, nem erre gondoltam
amugy ez meg a koreai két nővérnek a remeakeje.. szoval az meg azért nem is érdekes. az eredeti verzionál ugysem lehet jobban paráztatni. az über
én erre gondoltam, ezt a filmet rühellem [link]
liv tyler csodás filmje.. ahogy látom, már készül a 2 is belőle. király -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #29800 üzenetére
de rühellem azt az uninvitedet.. akkora egy kalap szar film
1. nem szeretem, ha olyannal paráztatnak, ami nem real. nem felel meg a valoságnak. a csuklyások honnan teremtek elő csak úgy a házban? a csaj telefonál és egyszercsak a semmiből ott terem bennt. hagyjuk már. nem tudjuk kik ezek, honnan, miért. 2. a vége is fos. szokásos nyitva hagyás és szemétség
na mindegy -
Tibiajax
nagyúr
Vanishing On 7th Street
hd,dts
értelmetlen baromság
5/10 -
Tibiajax
nagyúr
I Saw The Devil
hd,dts
9/10jó éjt.
-
Tibiajax
nagyúr
na i saw the evil indul
-
Tibiajax
nagyúr
találtam egy jó filmet [link]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
erről a filmről tud-é valaki, valamit?... Priest
hol lellhető fel, vélemény, láttad-e, stb érdekelne.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
hoffman_ #29652 üzenetére
jó hát azzal, h megnézted a trélert kb el is cseszted a nagyrészét a filmnek..
viszont én voltam a hibás most, nem figyelmezettem a topiclakokat, hogy
NE NÉZD MEG A TRAILERT !!!!
sok poént lelőnek, és már nem hat ugy, mint szüz szemmel
én semmit nem olvastam/néztem, csak leültem és indítottam.
tegyen mindenki így!eredeti nyelven egyébként, nyilván
-
Tibiajax
nagyúr
hd,dts
hát régen röhögtem már ilyen jót filmen. főleg amerikai muzikelen...
9/10 Nagyon rendben volt.
egy apro tanács aki ismét hallgat Tibire és sebesen beszerzi és nézi, az elején a szokásos tinipofázásnál igen, bár érezni fogjuk azt h tekerjunk bele, de nem, nem kell xd -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix #29604 üzenetére
baromi drága, ez tény. de, én kb félévente megyek el moziba mostmár, igy ez belefért, és, be is fog férni, ert innenstől nekem ha mozi, akkor csak imax.
Olyan szinten nagyobb a kép és jobban szól a rendszer, mint akármelyik más itthoni multiplex mozi, hogy ihhaj. Már ezért megéri talán, de a 3D-vel meg egy új korszak kezdődik el, és a Thor-nál is baromi jó volt. Nem volt gond a fejfájással sem, simán müködik a dolog.
Komolyan, akkor élmény volt most ez nekem tegnap, régen jöttem már ki igy mozibol, hogy azt mondtam volna, igen, ezért amennyit kicsengettem érte most, még ezt is megérte.
Kurva jól szól az IMAX, véégre olyan igazi mellbevágó és fotelremegtető volt a hang, nem az uncsi, lapos surround, mint a többiben. Azért csak számít valamit ez az imax, nem csak a nevét vették meg meg egy kurva nagy vásznat...
Aki tud, menjen gyorsan és nézze, aki úgy jön vissza a topicba, hogy ez gyenge volt, annak kifizetem a jegyét. Komolyan. -
Tibiajax
nagyúr
na akkor
Thor
nagyjából ennyi..
film 9/10, élmény 10/10aki teheti, ne hagyja ki. de csak imax.
-
Tibiajax
nagyúr
The Untouchables
hd,szinkron
Nem történt benne annyira sokminden, mint amire elsőre számítottam, de a hangulata abszolut megvan és jó a történetszál. Nagyszerű film. De Palma.
8/10 -
Tibiajax
nagyúr
Red
hd,szinkron
jajj....de végül is szórakoztató volt
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus #29525 üzenetére
nézd én azt mondom, hagyd a picsába.. amíg nincs olyan film aminél még csak esély sem merül fel, h röccenne, addig ezek a hülye killasample-erek kit érdekelnek.. pont ugy csinálják őket, azért, hogy szaggassanak. egyébként meg, bár lassan játsza le, a cputerhelés kemény 40%, nálam, a 2160p-nél.. szoval erről ennyit
azt hittem már valami talált jó filmet találtál, amit ajánlasz kompromisszumok nélkül az arcomnak..#29526 Inception. ennyire rossz a 3d?...
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest