Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Emelték a fifa pont árát, eddig hetente megvettem az 500 pontos packot, hogy legyen loan a cupra, de most akkor ez már nem játszik, úgy is elég jó a serie a teamem
-
david368
aktív tag
Az egyetlen liga ami hidegen hagy. Lehet a WL-t is skippelem, Leao-n kivul nem csokiznam ossze magam senkitol. Ra meg nem sok esely van…
-
Madn!ght
addikt
Jezusom ez az Oshimhen. 6,3 milla ez most komoly?
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nekem ez az első flash ami nem dobott totsot...érdekes mindenesetre ma hagyom a kupát mert úgyis mindenki végig játsza első nap a meccseket imádom mikor 3-0 ra vezetek erre hátul passzolgatnak...draft objectnek örülök azokat szoktam nyeregetni elég sok packot ad nekiállok meg a francia szélső is jó lehet rw is tud játszani betudom majd rakni valamelyik csapatba 5 csillag azt szeretem.Hétfőn nyomom a wlt szerintem de ezúttal troll wl lesz van 3-4 csapatom kidobom kockával melyikkel menjek nyomom majd a streamet is annyira nem érdekel az olasz tots nemszeretem őket ami nem széria a pack azokat elrakom jövöhétre de nemhiszem hogy az ultimate tots dobálni fogja ész nélkül a legjobb embereket...az sbc játékosokra mondjuk kiváncsi leszek kiket tesznek bele meg milyen kupa lesz stb
Mgplayz89
-
marcess
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #10409 üzenetére
Plusz még pár napig lehet nyomni a ligue 1 one leaguet is, én 4 francia meg 1 olasz ligás csapat ellen nyomtam. Eddig 5/5 megvan, holnap szeretném nyitni a garantáltat.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ligue 1 pickrol semmi hír?
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #10412 üzenetére
Èn is így vagyok vele, a foci megcsùfolàsa ami abban a ligàban zajlik. Bunker, antifoci, unalom ès korrupciò magasfokon. Erre az EA mèg fel is boostolja ezeket a semmilyen jàtèkosokat, jobb statokat kaptak mint pl a Prem Totsok
Uj.: Aki Seria drukker az jobb , ha ignoràlja a kommentem, nem bàntàsbòl, de ez a vèlemenyem. -
miro.
senior tag
válasz david368 #10413 üzenetére
Persze,hogy jobat kapnak,mert ez a negyedik het mar totsbol.
Ha a pl lenne most,akkor azok lennenek jobbak.
Nem adhatnank ki ugyanolyan lapokat egy honapon keresztul.
Igyis a tots lapok 90%-a szart nem er mar a piacon az elsonap utan.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
marcess
senior tag
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz marcess #10415 üzenetére
Igaz ez az év kijött nekik de én pl nemtudok olasz meccset nézni valahogy sok a hiszti fetrengés meg az hogy olyan mint az olimpia a bajnokság hogy ami ma végeredmény az majd lehet meg lesz változtatva mert bunda stb..egy juvénál se lehet tudni mikor mennyi pontja van vicc...Bayernes vagyok de szívesen nézek más ligát is ahol jó foci van pl most a city játékát is öröm nézni.
Megcsináltam gyorsan a 10wint draftban hogy legyen egy rendes védőm mostmár alakul az olasz team kupára kiraktam a fekete kamiont is csatárbaMgplayz89
-
Woodslave
félisten
11 win sikerült gyereknek. Tomori és Bremer pick a többi (is) fodder. Szerencsére gyk nem baxxa fel magát a játékon
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #10417 üzenetére
nekem 10 meccsből eddig 7 win van. Most én sem baxom fel magam, igazából semmi elvárásom nincs, ez a liga most teljesen hidegen hagy.
Tegnap megvettem coinból a 100k-s promó csomagot, hogy legyen a kupára loan játékosom, abban a két loan mellett volt egy Di Maria is, szóval én máris elégedett vagyok.
Most csak minél hamarabb le akarom tolni, hogy maradjon a hétvégéből hasznosabb dolgokra is -
david368
aktív tag
Becsuletbol en is lenyomtam a Wl 11-4 lett.
Pick : Cuadrado , Bremer es valami noname tots a 84+bol.
Nem kapott el az orgazmus toluk Packok : fodder.
Megyek is a Balcsira, ennyi elèg volt a fifabòl[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Feljutós meccsen álltam hát nem pont ugyanilyen buzival hozott össze a sors mint én? Rúgott egy öngólt és kilépett
-
Aguinaga
őstag
Kim Min Jae hogyhogy benn van?
PSN: OldSlowhand74
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nekimentem a wlnek 12-2 eddig este majd befejezem utánna mehet az olasz kupa
Wlen bekevertem a csapatot így megcsináltam a francia srácot is.Mgplayz89
-
gjoe
addikt
Már kész vagyok ettől a wltől. Már a hatodik ellenfél lép ki döntetlennel, lassan ebből űznek sportot. De a csúcs most volt 3-3 116.perc és kilep. Agyfaszt kapok mennyi időm ment el feleslegesen.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Ezeket énsem értem igazi patkányok...sosem értem ha neki már nem kell a meccs mindegy mikor lép ki neki vereség de véletlenül sem adná le...ezeknek verném bele a fejét a konzolba amég mozog meg egy picit tovább is biztos ami biztos...fifa community egy igazi undor csöves banda
Mgplayz89
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #10430 üzenetére
Az, és egyre több van belőlük.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Kedvencem hogy egyre több emberen érzem hogy csak a bugra megy...megy a kickoff glitch meg a szöglet olló bug de a kedvencem mikor hátulról sombreroba felemeli és átlövi a kapust...undorító hogy vannak mozgások amik szinte mindig bejönnek és emberek erre alapoznak mais wlen ez ment szinte végig alig alig van már élvezhető izgalmas meccs a nagyrésze ezért a csicskaságok miatt tud szoros lenni. Nemtudom emberek ezen mit élveznek főleg hogy nagyon nagyon erős a keretük de még sem próbálnak normálisan játszani akkor minek oda mbappé stb....vicc ezek tuti életükben nem jártak pályán max mikor serdülőben hazazavarták őket edzésről mert vakondok voltak hozzá...sajnos alig van már jó meccs nemzavar ha kikapok csak legyen jó meccs.
Mgplayz89
-
toxicjew
addikt
Megcsinaltam az icon picket, hogy nektek ne kelljen. 3 prime, Shearer, Schweinsteiger, Baggio Úgy voltam vele, hogy egessunk el egy kis foddert a jovoheti nyitasok előtt. Igaz nem szó szerint értettem...
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #10432 üzenetére
9win lett. Bremer.
Vagy öt meccs ment hosszabbitasra úgy hogy végig vezettem, majd a vége vereség. Ezeken mind legalább 2x annyi volt xg nekem
Mennyire valós a játék?
Kick off gól Kb 1 van 100 évente a top ligákban.
Szöglet a valóságban 5% alatti hatekonysagu
Ollozos gól saccolom talán 100 meccsre ha jut egy.
Na és ezekből jöttek a vereségeim.
Az eddigi leghosszabb ideig tartó wl volt.
Decemberben volt olyan ami max 2 óra alatt megvolt a 11win . -
|AP|
veterán
válasz toxicjew #10433 üzenetére
köszi, én is gondolkodtam rajta
Közben felmentem div1-be, azt gondoltam a kupának ezzel annyi, de mintha ezt most nem vennék annyira véresen komolyan az emberek.
5/3 tegnap is és ma is, két win kell még. A TOTS player pack egyáltalán nem érdekel, de a jó kis csomagokat azokat elteszem jövő hétre (feltéve ha meglesz a mardék kettő ) -
marcess
senior tag
Nekem meg lett a kupa, igaz 1 vereséget összeszedtem, Lautaro jött, 600k de nem tudom, hogy ki az aki ennyit fizet érte.
-
|AP|
veterán
-
Gabeszfoci89
aktív tag
16 winre elég jól kaptam most.
Cuadraro tonali di Mária smalling di Lorenzo barella 3 eladhato belőle kupa után mennek piacra valószínűlegMgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Kiraktam icon picket vicc az egész
Sanches 92 Hagi scholes....szánalom
De legalább a draft objectben 17 nél tartok már 20 meglesz ottis a reward rendszer egy vicc nyertem 4/4 2szer egymás után és képesek gold packot adni[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a kupa, Smalling jött. Ja és kiraktam a hero picket, pedig totál hidegen hagyott és nem akartam. Igazam volt, hogy nem éri meg. Titan Solsjaer vagy ki, illetve Papin, Kuyt és Brolin. Utóbbi, mint WC. Szó szerint oda való volt a pick.
WL-ben eddig 1 meccsre volt időm, nyertem. -
Woodslave
félisten
Kis accon felrúgva megint a szabályaimat csak grindelek mert a Desally szintet el tudom érni még.
Gondoltam kiveszem a picket hátha olyan baxo maradt mint anno aztán esik egy Varane vagy Alexis bár tök mindegy. Vagy Mbappe természetesen...
Aztán kijött az ikon pack ahhoz meg jól jönne a fodder nem mintha az is javítana bármin bárki is jöjjön valszeg vmi xar lesz amúgy is. Desally nem kell az unalmas lenne pedig jelenleg is a legértelmesebb döntés lenne.
Bár már a bundes után hígult a pick. Puskáshoz meg kevés foddert ad még mindig
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Woodslave #10442 üzenetére
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz
Én innentől elrakom inkább a packokat péntek estére draftban 17winem már van 20ra adja a jó packokat 86+ hátha esik majd valami de mondjuk már nem idegelem magamat igyis jó volt a tots tele vagyok jó játékossal 3 csapatot ki tudnék rakni így az olasz wl rewardal egyből 5/5 win lett tegnap a kupa is ottis közel a vége remélem este letudom zárni aztis meg a draftot isMgplayz89
-
Woodslave
félisten
válasz Gabeszfoci89 #10443 üzenetére
Mondjuk úgy tudnék játszani mint te qrvara nem érdekelne kit nyitok mondjuk mivel nem tudok igy se érdekel már
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #10443 üzenetére
Én nem rakok el pakkot. Az az érzésem az ulti tots olyan lesz mint a toty volt. Grind ezerrel a semmiért.
Ha jönni akar valami akkor jöhet egy 75pluszbol is.
Én most nyitogatok hátha kiesik valamelyik francia mert max őket tudom kezdobe rakni. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Sb ből jött egy andré pirosban
2 rare packban egyikben Arnold 87 másikban 87 Suker na őt eladtam 65k ért sosem nyitottam sb rewardból ikont egykis pénznek jó leszMgplayz89
-
toxicjew
addikt
válasz Gabeszfoci89 #10447 üzenetére
Nekem is ő jött
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest