Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
csendes tag
Érdekes amit mondtok,mert nekem gold csapatom van, az egyetlen kivétel UCL Neymar. Ráadásul még olyan játékosaim is vannak,akik alapból az op kategóriába tartoznak( Varane,Rashford néha csereként). Én mégsem érzem azt,hogy amikor találkozok egy sokkal erősebb csapattal (ahol ráadásul még tud is játszani az ellenfél) akkor nekem segítene azzal a játék,hogy próbálja butítani az ellenfelet,engem meg felhúz. Általában pont az történik,hogy még ha egyenlő is a tudásunk az ellenféllel, felé billen a mérleg,mert valamelyik spec lap vagy Icon majd 4 visszapattanás után beveri.
Most a legutóbbi 2 wl alatt pl egy olyan meccs nem volt, ahol annyira tolt volna engem a játék,csak mert gold lapjaim vannak. Még az olyan meccseket is többnyire elveszítem,amelyek a végéig izgalmasak, meg apróságokon múlnak,pont azért,amit feljebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest