- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én úgy döntöttem, itt az ideje leszarni ezt az egyébként is használhatatlan játékot, és megpróbálni legalább a minimális élvezet faktort megtalálni benne. Szóval kiraktam Pirlot, mert egyrészt messze nem annyira szar lap, mint sokan hiszik (tavaly próbáltam a moments lapját, teljesen használható volt), másrészt meg nagyon szerettem a játékát a valóságban, ráadásul Juve-legenda is
Ha 11 moments ikonnal, köztük Pelé, Dagi, Eusebio, Cruyff, Dinho, Vieira, Maldini, Gullit csapattal játszanék, akkor is bármikor leszopatna egy Jesus, Werner, Adama, Joe Gomez csapat, ha olyanja van a játéknak, szóval legalább olyanokkal szenvedjek, akikkel szeretek játszani
Szóval fuck meta, éljen a fun, benvenuti, Andrea! 

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- World of Tanks - MMO
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- The Crew sorozat
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha 11 moments ikonnal, köztük Pelé, Dagi, Eusebio, Cruyff, Dinho, Vieira, Maldini, Gullit csapattal játszanék, akkor is bármikor leszopatna egy Jesus, Werner, Adama, Joe Gomez csapat, ha olyanja van a játéknak, szóval legalább olyanokkal szenvedjek, akikkel szeretek játszani