Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mirage
tag
Kipróbáltam a Civ 6-ot.
Őszintén nem voltam biztos benne, hogy fog-e tetszeni, elvégre ránézve pár screenshotra és gameplay videóra nem tűnik olyan nagy durranásnak a játékmenet, mégis azt vettem észre, hogy az eltervezett egy órácska játékból lett kettő, és a végén már alig bírtam elszakadni tőle. Szórakoztató egy játék, és a konzolos irányítást is jól megtudták oldani.
Ténylegesen létezik ez a “na csak még egy utolsó kört lenyomok” effektus!
De most már leállok, muszáj, mert azt vettem észre, hogy 1-2 órával a lefekvés előtt már jobban járok, ha nem játszom, különben csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem bírok elaludni, annyit pedig nem ér egy játék sem, hogy a nagy nehezen megszokott alvási ütemem felborítsa, azt hiszem ezzel bárki egyet tud érteni akinek szintén voltak időszakai amikor nem tudott aludni rendesen.
De holnap tuti folytatom majd!¡Hasta mañana!
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest