- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Woodslave #4558 üzenetére
oké, de én 64 kg vagyok, Te meg 100 körül, nem? nálad van minek ingadoznia, nálam nincs
talán úgy igen, ha még este is ráülök a meditációs ülőkémreamúgy nem figyelem napi szinten a testsúlyomat, meg nálam nincs olyan, hogy ha haza megyünk anyámékhoz, vagy anyósékhoz, akkor össze zabálok minden "szart"! nekem az a hitvallásom; hogy soha nem csalok, de mindig csalok!
ez kicsit hülyén hangzik, de így van! nem úgy csinálom, hogy akkor heti egy nap, pl. vasárnap van a csalónap, és akkor zabálás van. ha megkívánok valamit azt megeszem, de mértékkel. csokira vágyom, akkor veszek egy sportszeletet, de nem tolok be egy egész tibicsokit! vagy ha rákívánok egy fagyira, akkor inkább tekerek érte pár száz métert, akármennyit, és eszek egy kanál fragola fagyit 250hufért, de nem eszek meg ugyanennyiért 2 kanál "olasz" agyon cukrozott fagylaltot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest