Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz kiskaloo #1380 üzenetére

Szia ismét. :)

Igen, a tarlóról a szalmát, fel tudod többféleképpen is szedni, de én egyenlőre neked most csak a Bálázókat ajánlom. A bálázokat alap játékban is 2 megtalálsz a Boltban ha belemész, vagy a P gomb megnyomásával, vagy ha odamész a bolthoz és nekisétálsz annak a Zöld 3szög féle izének. :)) Vagy 1-el a tehenek vásárlása előtt, vagy 1-el utána van. 3 cucc van ott az alap játéknál. Ha magyar a játék akkor tuti tudni fogod hogy melyik. Ott van egy Permetező gép is.

A füves az sárga színű nem? Mert ha sárgás, mint a Búza vagy Árpa, akkor az a Repce lesz az. De ha zöld és citromsárga a virága, akkor azt MÉG nem tudod aratni mert még nem ért be! :) A Malom épülete mögött a tónál van egy ilyen mező azt tudom. :) Kukoricát viszont igen, csak azokkal, de adok neked egy Kombájn linkjét, amit tölts le, és tedd be a modok mappába.

ez megvan nekem is ami a képeken van mindkét színű és szuper gépek!
    [link]
    ezeket tudod vele aratni: wheat rape barley maize oat rye mohn triticale rice
    Google fordítóban fordítsd le. De a 4 alap növény benne van! ezen kívül, még a rice, vagyis a rizs magyarul. vagy épp a tritikálé vagy a zab.

én ilyenekkel dolgozok, de van régi Fortshritt kombim is pár. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés