Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz 4264adam #3047 üzenetére
Én a képeket spoiler mögé raktam volna.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz 4264adam #3049 üzenetére
Az lehet, de én pl. szeretek magamtól belefutni ilyen felfedezésekbe – és ezzel gondolom nem vagyok egyedül.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
válasz 4264adam #3061 üzenetére
Nem egészen, hiszen éppenséggel kerülöm a közeli akciókat. De inkább legyen Elrabolva 4, mint a Farming Simulator és Sims érdekes egyvelege, vagy mint a Farm ahol élünk...
.LnB: Abból a szempontból én hibaként jellemezném, hogy egyáltalán nem logikus lépés a főhőstől ilyen helyzetben a reakciója. Számomra eleve hiba, hogy ezek a dolgok helyet kaptak, illetve ahogy lereagálja a kezdetben a környezetét. (Az előző részekben ugye a főhősök már beleszülettek valamilyen szinten ebbe a világba, itt ez nem mondható el.) A farmolás és tamagocsizás fejlesztése helyett ráfeküdhettek volna jobban kidolgozni a világot, hangulatiságot, kicsit mélyebb, többrétegű küldetésrendszer, vagy akármi más.
Persze ez tök szubjektív, nem ítélem el azokat, akiknek éppen ez a babusgatás meg építkezés jön be, nekem ez visszalépés a 3 és a Vegas után.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Picturemaker
őstag
válasz 4264adam #3236 üzenetére
Elolvastam, az első sorban felette lévőt maxolni kell. De ezt pl. a 9-es szinten csak akkor lehet, ha a kezdeti ajándék pontokat csak oda, arra az egy oszlopra használja fel valaki. Ha ez így megy akkor nem kérdeztem semmit.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
micafighter
nagyúr
válasz 4264adam #3234 üzenetére
Milyen leirás?
(#3237) Picturemaker
A perk táblázatban a legfelső sor a SPECIAL-od. Oszloposan vannak elrendezve a perkek, pl az Agility-hez kapcsolodó perkek az Agility alatt vannak, és sorba rendezve, pl a 9. sorban lévő perk feloldásához 9 Agility kell. A 6. sorban lévőhőz 6. Agility. Ezen felül a perkeknek több szintje is van, és az első szint után szintkövetelményük van. Nézzük az Intelligence ágon található hacker perket:
lvl1
INT 4
You can hack Advanced terminals.lvl2
Level 9, INT 4
You can hack Expert terminals.lvl3
Level 21, INT 4
You can hack Master terminals.lvl4
Level 33, INT 4
When hacking, you never get locked out of a terminal when things go wrong.A követelményeket vastaggal kiemeltem.
Még valami: Nem kell végigmenni az ágakon mint oly sok játéknál hogy egy perkre tudj rakni. Pl ha van 10 Luck-od akkor már a játék elején tudsz rakni a legalsó perkre a Luck oszlopában
Tehát az összes perknek van egy adott SPECIAL követelménye, a fentebbi hacker perknél ez Intelligence-ből 4. Ha ez megvan akkor egy pontot már tudsz rakni a perkre, akárhanyas szintü vagy. Viszont ahhoz, hogy több pontot is tudj rá rakni, szintkövetelmény is lesz. Fentebbiből látszik hogy a hacker perk 2. szintjéhez már a hősöd 9es szintje az elvárás, a perk 3. szintjéhez pedig már a hősöd 21-es szintje.
-
.LnB
titán
válasz 4264adam #3296 üzenetére
Pisztollyal kicsit más volt a helyzet.
Lelőttem egyet, jobbra fordulok, szalad felém 40(na jó lehet csak 15 volt) ! áááá usgyi!!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 4264adam #3304 üzenetére
Azt hogy? Belépsz a játékba kinézel magadnak egy helyet aztán elsétálgatsz oda? És ezt napi rendszerességgel 35órája? Mert nem azt mondom, hogy ne érteném meg, csak én ezt nem tudnám csinálni akármennyire is imádom a játék világát.
(#3305) varadigabor
Ezt a Big Dig küldetést emlegetitek annyiszor. Ez kb mikor van. Leírom én hol tartok. Spoilermentesen válaszolj pls, hogy nagyjából az után van e vagy már rég kellett volna lennie.
Szóval én most jutottam
le az Institute bázisra, jelenleg ott tevékenykedek és a Railroad-nak. BoS küldetésem és más nincs is. A kameéleon armor pedig nekem is volt
Kellogg-on, de nem lehetett felvenni nekem sem. (#3307) Ptech Akkor tuti nem tartok ott a szotiban még.
Úgy tudom valamelyik Vault felfedezése után triggel. Én meg a 111-es VAulton kívül csak Valentine kimentésekor voltam másikban eddig. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kp59
aktív tag
válasz 4264adam #3335 üzenetére
Végigjátszottam a Fallout 3-at meg a New Vegast-is minden gond nélkül mert azoknál részletesen be lehetett állítani az irányítást ennél meg a több funkciót meg sem lehet változtatni. Az ember gránátot akar dobni és vagy sikerül vagy nem . Elő akarom hívni a Pip-Boyt és bekapcsol a lámpa (és így tovább hadd ne soroljam tovább). Elég szomorú ha ezt nevezi valaki normális irányításnak.
-
félisten
-
micafighter
nagyúr
válasz 4264adam #3399 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/fallout_4/hsz_3227-3227.html
Szerintem annyi volt a célja kedves fórumtársunknak hogy legyen valami az összefoglalóban, mert eddig nem volt semmi, és erre ez pont jó amit irt Most már van mire épitkezni Én már felajánlottam segitségem, ha vannak még vállalkozó szellemü emberek itt akkor megbeszélhetjük hogy ki melyik részt dolgozza ki, hogy kibővitsük az összefoglalót
-
gyimger
őstag
válasz 4264adam #3399 üzenetére
Ha szerinted én ezt nem írtam, hanem másoltam valahonnan, akkor leveszem az egészet a francba és marad üresen. Napokig csak azon voltam, hogy ha nem is minden, de valami a játék alapjairól legyen feltüntetve, annak, aki új a Fallouthoz (ami a visszajelzések alapján sikerült). Hahó, egy 500 oldalas könyvet nyomtak ki a játékról ismertetőnek! Ha azt bemásolom ide, akkor is lesz, aki valamit hiányolni fog.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
micafighter
nagyúr
válasz 4264adam #3452 üzenetére
Nagy hiba
(#3451) Plazmacucci
Könnyen csinálhatsz a barátból ellenséget ha elkezded őket irtani Mondjuk mikor felmész a BoS hajóra először, szétlőheted az egész legénységet, utána nem sok questet fognak neked adni szerintem Kevés játékban lehetséges hogy fogod magad és megölöd az egyik fő NPC-t mondjuk itt pl a BoS-ok vezetőjét. Ebben megteheted. Az emlitett quest csatájában is lehet nem kezdenek el maguktol téged lőni, de hidd el ha elkezdesz löni az egyik félre, vissza fognak lőni [ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz 4264adam #3730 üzenetére
Nemár... Én tegnap öltem Mireluk Queen-t survival szinten, meg se haltam. Kapott két mini nuke-ot, maradék pedig raksi.
"Hattyúk tava" alatt te Swan-t érted ugye? Őt nem Survival módban öltem. De behemótot öltem már párat gond nélkül.
-
.LnB
titán
válasz 4264adam #3732 üzenetére
Nálam a Gunslinger fullon van mert azzal nyomom. De egy Queen-nek nem állok neki pisztollyal azért.
-
-
senior tag
válasz 4264adam #3905 üzenetére
Én nem hasogatok szőrszálat. A játékok nagyon nagy részénél oda mappolom a billentyűzetet, ahová nekem jólesik. És nekem ez a beállítás, amit a játék enged, nem esik jól, rontja a játékélményemet, mivel kb. 15 éve nem az alapbeállításokat használom FPS játékoknál. Tudom, hogy egyéni szocprobléma, csak megemlítettem.
Megnéztem megint, és az 'E' betüt nem lehet elállítani. Illetve el lehet, de akkor építő módban nem tudok jobbra mozdulni. Tehát hiába az 'E' betűt állítom be jobbra lépésnél, építő módba a program ezt felülbírálja.
-
-
vvega30
senior tag
válasz 4264adam #4066 üzenetére
hm, hát nem tudom. szvsz meg pont felesleges. ha raksz a sneakre akkor felesleges a chameleon, mert úgysem vesznek észre. ha meg nem akkor pakolhatsz te magadra akármit akkor is észrevesznek.
mondjuk max a játék elején mikor még csak 1-2 pont van a sneakon akkor látom értelmét, de alacsony szintem meg úgysemadja a játék. én ledobtam mert ha szembe megyek velük akkor sem vesznek észre. inkább teszek a helyére valami dmg csökkentőt vagy növelőt az többet ér.[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
félisten
-
brumi1024
veterán
válasz 4264adam #4080 üzenetére
Hát te kérted.
Kellett nekik egy alany az emberszerű Synth-ekhez, de mindenkinek jelentősen módosult a DNS-e "fent" és lent is a magasabb sugárzás miatt. Aztán rátaláltak a 111-es Vaultra ha jól emlékszem valamilyen feljegyzések között, megkeresték és ott volt az egyetlen újszülött, Shaun. A backup plan pedig a főszereplő volt, hasonló okok és nagyfokú DNS hasonlóság miatt. -
-
micafighter
nagyúr
válasz 4264adam #4101 üzenetére
Egy részeg ghoultol hallottam hogy egy barátjának a barátjának a húgának a nagybátyjának a nővérének a kleptomániás bácsikája belefutott egy turista vezető robotba Boston Common környékén ami valami Road to freedomrol hablatyolt. El akarta lopni de túl nehéz volt a robot. [ Szerkesztve ]
-
-
Chabe89
addikt
válasz 4264adam #4125 üzenetére
Higher Settlement Budget
Homemaker
Snap 'n Build - Greenhouse
Alternate Settlements
OCDecorator
Simple IntersectionValamint ezek mellé egy tcl konzolparancsot ajánlok. Nagyon sokat segít.
Mondjuk a Higher Settlement Budget nem működik minden településen, de itt egy trükk rá.
To those who don't want to wait, you can extend any settlement by doing these few steps:
1. Dump guns into your workshops inventory.
2. Take the guns back into charcater inventory.
3. Drop them on ground.
4. Enter workshop/buid mode.
5. Store the items into workshop.
6. Stupid, but it works. Finally some use for all those legendary weapons you can't accidently scrap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest