Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Pitterix #1320 üzenetére

Honnan veszed, hogy bármilyen karakterrel? Mond valamit az ember, aztán hozzáköltitek a másik felét, mintha azt mondta volna. :((( :( Többet vártam volna.

Meg lehet csinálni valahogy. Ha okos vagy, ha ügyes vagy. És ha meg tudod csinálni, fejlődnek a képességeid. Oblivion képes erre. Nehéz zár: sok pöcköt használsz el, de ha figyelsz a zárnyelvekre, megoldható. Ha nehéz ellenfele(ke)t fogsz ki, tápolod és gyógyítod magad (esetleg megfelelő fegyvert választasz), és megcsinálod. Mindegyik esetben egy csomót fejlődnek a képességeid, mert megoldottál egy szintedhez képest nehéz feladatot. (Bementem gyenge karakterrel harcolni az arénába, és 4-5 képességem folyamatosan fejlődött, nem az volt, hogy hiába ütök valakit a karddal, meg sem sérül, hanem max kevésbé tudtam megsebezni, de tudtam. Sebeztem, kitértem, menekültem és közben gyógyítottam magam, a pár perces Erős karakteres küzdelem helyett 15-20 percig verekedtem, de megcsináltam.) Erre FO3-ban esélyed sincs, mert a játék készítői úgy döntöttek, hogy nem tudod, és kész. Meg sem próbálhatod, pedig pont attól kéne jobban fejlődniük a képességeidnek. De várjunk csak! Hiszen akkor többet fejlődnél, és hamarabb legyőzhetnéd a direkt túl erősre beállított ellenfeleket? Hah! Itt semmi sem hat a képességeid fejlődésére, ahogy semmi más sem. Csak kapsz pár xp-t, oszt' jó napot! :( :(((

Az egész játék a szándékos szívatásodról szól (mint a legtöbb RPG, ezért is nem szeretem őket), és hemzseg a remek Oblivion motorból kiirtott lehetőségektől. Tudom, hogy RPG-sek szerint ennek így kell lennie, de szerintem meg nem, mert én játékos vagyok, és rühellek minden szarságot, amely a programozók/játéktervezők tehetségtelenségét a program folyamatos csalásaival leplezi, szimulátorban, FPS-ben, mindenben. A motorban minden lehetőség maximálisan benne volt, de ezzel sem voltak képesek élni. Lehet persze azt mondani, hogy az előző részekben ez így volt, de ezzel csak azokat minősíti mindenki. Egyébként szereztem egy Fallout 2-t, úgyhogy annak is annyi lesz. ;] :P

A fenti az én véleményem az én szemszögemből, nem vonom kétségbe, hogy vannak olyan nézőpontok, amelyek szerint a játék remek és élvezhető, de ezeket a nézőpontokat nem tudom, és nem is akarom magamévá tenni.

• kisho

senior tag

válasz Pitterix #1320 üzenetére

De az miért jó, ha minden ellenfelet, küldetést meg tudsz csinálni, akár gyík karakterrel is??

Én se tudom, hogy az miért jó, hogy minden zárat ki lehet nyitni, minden terminált fel lehet törni, mindenkit meg lehet dumálni, minden ellent le lehet egyszerre lőni és bármelyik küldetést meg lehet csinálni, függetlenül a karaktertől. Mintha a korábbi részek sem erről szóltak volna. No meg így inkább FPS/TPS-re hajazna és megfosztódna minden szerepjáték vonástól.

Új hozzászólás Aktív témák