Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1320 üzenetére
Honnan veszed, hogy bármilyen karakterrel? Mond valamit az ember, aztán hozzáköltitek a másik felét, mintha azt mondta volna.
Többet vártam volna.
Meg lehet csinálni valahogy. Ha okos vagy, ha ügyes vagy. És ha meg tudod csinálni, fejlődnek a képességeid. Oblivion képes erre. Nehéz zár: sok pöcköt használsz el, de ha figyelsz a zárnyelvekre, megoldható. Ha nehéz ellenfele(ke)t fogsz ki, tápolod és gyógyítod magad (esetleg megfelelő fegyvert választasz), és megcsinálod. Mindegyik esetben egy csomót fejlődnek a képességeid, mert megoldottál egy szintedhez képest nehéz feladatot. (Bementem gyenge karakterrel harcolni az arénába, és 4-5 képességem folyamatosan fejlődött, nem az volt, hogy hiába ütök valakit a karddal, meg sem sérül, hanem max kevésbé tudtam megsebezni, de tudtam. Sebeztem, kitértem, menekültem és közben gyógyítottam magam, a pár perces Erős karakteres küzdelem helyett 15-20 percig verekedtem, de megcsináltam.) Erre FO3-ban esélyed sincs, mert a játék készítői úgy döntöttek, hogy nem tudod, és kész. Meg sem próbálhatod, pedig pont attól kéne jobban fejlődniük a képességeidnek. De várjunk csak! Hiszen akkor többet fejlődnél, és hamarabb legyőzhetnéd a direkt túl erősre beállított ellenfeleket? Hah! Itt semmi sem hat a képességeid fejlődésére, ahogy semmi más sem. Csak kapsz pár xp-t, oszt' jó napot!
Az egész játék a szándékos szívatásodról szól (mint a legtöbb RPG, ezért is nem szeretem őket), és hemzseg a remek Oblivion motorból kiirtott lehetőségektől. Tudom, hogy RPG-sek szerint ennek így kell lennie, de szerintem meg nem, mert én játékos vagyok, és rühellek minden szarságot, amely a programozók/játéktervezők tehetségtelenségét a program folyamatos csalásaival leplezi, szimulátorban, FPS-ben, mindenben. A motorban minden lehetőség maximálisan benne volt, de ezzel sem voltak képesek élni. Lehet persze azt mondani, hogy az előző részekben ez így volt, de ezzel csak azokat minősíti mindenki. Egyébként szereztem egy Fallout 2-t, úgyhogy annak is annyi lesz.
A fenti az én véleményem az én szemszögemből, nem vonom kétségbe, hogy vannak olyan nézőpontok, amelyek szerint a játék remek és élvezhető, de ezeket a nézőpontokat nem tudom, és nem is akarom magamévá tenni.
-
kisho
senior tag
válasz
Pitterix #1320 üzenetére
De az miért jó, ha minden ellenfelet, küldetést meg tudsz csinálni, akár gyík karakterrel is??
Én se tudom, hogy az miért jó, hogy minden zárat ki lehet nyitni, minden terminált fel lehet törni, mindenkit meg lehet dumálni, minden ellent le lehet egyszerre lőni és bármelyik küldetést meg lehet csinálni, függetlenül a karaktertől. Mintha a korábbi részek sem erről szóltak volna. No meg így inkább FPS/TPS-re hajazna és megfosztódna minden szerepjáték vonástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest