- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Hello!
Egy Philips BDM4065UC monitort használok itthon és kitaláltam, hogy egy konzollal felfúrnám a falra, azzal a módosítással, hogy a monitor függőlegesen fel-le mozgatható is legyen, ha megunnám az ülést és állnék inkább (ehhez kell még a mostani asztalomra valamiféle magasítás vagy plusz egy kisebb asztal ugye). Ilyesmi konzol létezik esetleg?
Eredetileg állítható magasságú asztalt szerettem volna, de rájöttem, hogy ez így olcsóbbra jön ki jóval valószínűleg.
Illetve még annyi, hogy a mostani fal (panelház), ahol a montior van nem vastagabb 12-15 cm-nél, ez gond lehet? Mert át tudom éppen rendezni a szobát..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro (CSAK a TOK!!!)
- Teufel Sounddeck Streaming Sounddeck + WiFi
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 125W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest