Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
mokus1
üzenetére
Az a baj, hogy ez az egész kicsit "kafkai" mint ha mi lennénk Joseph K. senki sem tud semmit nincs igazi indoklás a Facebook szabályzat olyan mint egy rózsaszín ásítás csupa általános megfoghatatlan szöveg, ellenben a használt ALGORITMUS tuti ziher, hogy tű pontos paraméterek alapján dolgozik.
Tetejében ott van még az időtényező, mennyi időtartamot vizsgálnak?? Hazánkban kb. 9 éve pörgött fel ez az egész Facebook. Emlékszem vagy 2 éve csináltam egy időfolyam felülvizsgálatot és - akkor még aktívabb voltam - meg is lepődtem mennyi ökörséget osztottam meg.
-
törölt tag
válasz
mokus1
üzenetére
mivel látják, láthatják, és valószínűleg algoritmusok elemzik, pont nem tanácsos szerintem. De ahogy gondolod

(#24212) matyi19
És mi volt az a fénykép?"az igaz hogy kamu mert azon hirdettem, de semmi szabályellenes nem volt soha."
A kamu már szabály ellenes. Hivatalosan. -
törölt tag
válasz
mokus1
üzenetére
Leírsz vmit "magán" beszélgetésben - ami nincs titkosítva, ezek után másnap jön az arra reflektáló hirdetés, ajánlás akár ismerős, vagy oldal bármi.
Ha privát, akkro valami végpont titkosításos alkalmazást használj legalább. (igazából ez bármire értendő)
"cenzúra egy magánbeszélgetésben 2019-ben? Kim Te vagy az?"
Azért azért érdemes letudatosítani, hogy nincs ilyen hogy magán beszélgetés fb-n. eleve kódolatlan az egész, bárki belenézhet.
És nem kell ehhez Korea, Németországban nem rég olvastam egy cikket, hogy arra akarják kötelezni az összes üzenetküldőt, hogy tegyék elérhetővé, a titkosszolgálatoknak az üzeneteket, stb stb, ami elég durva.
- De mondjuk ott már van annyi iszlamista, ami indokolja is, ezt. Csak akkor ne papoljunk már demokráciáról meg egyebek, kérem.
https://sg.hu/cikkek/it-tech/136657/nemetorszagban-minden-digitalis-nyom-fontos-lenne
-
enginev3.0
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Nincs
Elküldtem a személyit, és várok
Vicces hogy újra tudnék elvileg regisztrálni ugyan arra az email címre, és jelszó emlékeztetőt sem tudok kérni
Viszont a FB program bejelentkezési képernyőn látom hogy van 12 értesítésem, ez az egy dolog biztatDe ismerősök nem látják a profilom, se a képeim se semmit, teljesen eltűntem
Azért remélem vissza kapom
Ismerősöm akit kidobtak, és újra regisztrált nagyjából 1 órán belül törölték az új profilját is
Extra nagy kib... Ez az egész
Vagy legalább válaszolnának 3 napon belülAzért ha kapsz infót akkor szólj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Fogyjunk le!
- Hálózatokról alaposan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Dell notebook topic
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_