- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
mokus1 #24273 üzenetére
Az a baj, hogy ez az egész kicsit "kafkai" mint ha mi lennénk Joseph K. senki sem tud semmit nincs igazi indoklás a Facebook szabályzat olyan mint egy rózsaszín ásítás csupa általános megfoghatatlan szöveg, ellenben a használt ALGORITMUS tuti ziher, hogy tű pontos paraméterek alapján dolgozik.
Tetejében ott van még az időtényező, mennyi időtartamot vizsgálnak?? Hazánkban kb. 9 éve pörgött fel ez az egész Facebook. Emlékszem vagy 2 éve csináltam egy időfolyam felülvizsgálatot és - akkor még aktívabb voltam - meg is lepődtem mennyi ökörséget osztottam meg.
-
törölt tag
válasz
mokus1 #24209 üzenetére
mivel látják, láthatják, és valószínűleg algoritmusok elemzik, pont nem tanácsos szerintem. De ahogy gondolod
(#24212) matyi19
És mi volt az a fénykép?"az igaz hogy kamu mert azon hirdettem, de semmi szabályellenes nem volt soha."
A kamu már szabály ellenes. Hivatalosan. -
törölt tag
válasz
mokus1 #24195 üzenetére
Leírsz vmit "magán" beszélgetésben - ami nincs titkosítva, ezek után másnap jön az arra reflektáló hirdetés, ajánlás akár ismerős, vagy oldal bármi.
Ha privát, akkro valami végpont titkosításos alkalmazást használj legalább. (igazából ez bármire értendő)
"cenzúra egy magánbeszélgetésben 2019-ben? Kim Te vagy az?"
Azért azért érdemes letudatosítani, hogy nincs ilyen hogy magán beszélgetés fb-n. eleve kódolatlan az egész, bárki belenézhet.
És nem kell ehhez Korea, Németországban nem rég olvastam egy cikket, hogy arra akarják kötelezni az összes üzenetküldőt, hogy tegyék elérhetővé, a titkosszolgálatoknak az üzeneteket, stb stb, ami elég durva.
- De mondjuk ott már van annyi iszlamista, ami indokolja is, ezt. Csak akkor ne papoljunk már demokráciáról meg egyebek, kérem.
https://sg.hu/cikkek/it-tech/136657/nemetorszagban-minden-digitalis-nyom-fontos-lenne
-
enginev3.0
félisten
válasz
mokus1 #23758 üzenetére
Nincs
Elküldtem a személyit, és várok
Vicces hogy újra tudnék elvileg regisztrálni ugyan arra az email címre, és jelszó emlékeztetőt sem tudok kérni
Viszont a FB program bejelentkezési képernyőn látom hogy van 12 értesítésem, ez az egy dolog biztatDe ismerősök nem látják a profilom, se a képeim se semmit, teljesen eltűntem
Azért remélem vissza kapom
Ismerősöm akit kidobtak, és újra regisztrált nagyjából 1 órán belül törölték az új profilját is
Extra nagy kib... Ez az egész
Vagy legalább válaszolnának 3 napon belülAzért ha kapsz infót akkor szólj
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest