Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
Flash (The Original)
tag
Hi! Én azt a verziót hallottam ,mely szerint ezt már használják is 1-2 helyen, és ha nem is ipari méretekben de energiát állítanak elő!
A Sauth Park-os beszólás pedig király, Én is nagy rajongó vagyok, ez a rész pedig az egyik legjobb! -
.:ADAM:.
aktív tag
A jövő: a Star Trekben láttam, hogy a hegyes fülű pasas illegálisan evett hamburgert, mert a tehén illegális állat lett a nagy metán termelés miatt :D
-
neduddki
nagyúr
HI!
A kornyezeti szkemnberek mar eleg regota hangoztatjak, hogy nem csak az ipari termeles fellos az uveghazhtas novekedesert, hanem bizony a mezogazdasag is igen kiemelt szerepet jaccik! Pl. a kerodzok emesztese soran keletkezett meatan, bizonyos haszon novenyek termesztesekor keletkezo gazok, - nem tom most pontosan a nevuket, de igyekszem utannanazni - sokkal kisseb menyisegban keletkeznek, de sokkal nagyobb mertekben novelik az ghg-s hatast /GHG-green house gas/. Szopval ugy laccik vki tesz is vegre emit az ugy erdekeben!
udv
neduddki -
DJ Mythos
aktív tag
Erre majd biztos kineveznek pár miniszteri biztost! :DD
-
Szőrös
veterán
Húúúú akkor ezentúl nem fogok pukizni ! :DDD
-
Zsef
tag
Hehe!:))
-
tozso
tag
Hát ha hasznosítasni tudják azokat a gázokat és az úgy keletkezett jövedelmet adóztatják akkor talán rendben van.
De azért kiváncsi lennék hogy hogy fogják megállapítani az adó mértékét? Mennyit termel gy állat, ezt ki fogja lemérni? Hát nem egy álom melo. -
Az szomoru, hogy csak most hallod... Egy körülbelül 1984-es IPM magazin Tudomány-technika rovatában már réges-rég kicsontozták ezt a témát átol zetig. Felfogni a tehenyek által felböfögött metánt és fűteni vele... Illetve az a szomorú, hogy csak most kezdik hasznosítani...
Vagy az is lehet, hogy csak elővettek egy régi cikket, amikor nem tudnak már miről írni, leporolgatják, és ha hiányzik az újságból még egy negyed oldal, akkor oda beilleszitk - remélve, hogy senki nem emlékszik rá. :D (Nincs új a nap alatt...) -
Atom
aktív tag
lol.
Remélem az emberekre nem találják ki :) -
.:ADAM:.
aktív tag
Nem semmi. A vicc, hogy most hallottam valahol, hogy a tehenek által termelt metángázt energia termelésre fogják használni. Ha jól emlékszem egy farm akár több kW energiát is képes termelni.:)
-
gesuz
senior tag
[L]http://index.hu/politika/bulvar/farttax0620/[/L]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest