Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Dugó nincs, de amit írtál az teljesen igaz. Valahol az elején már írtam a topiknak, hogy a duda a legfontosabb eszköz. Úgy érzik, hogy ha dudálsz, akkor az mindenre feljogosít.
Én egy koccanást láttam eddig, az sem volt vészes. Viszont amellett katonaruhában álltak PUSKÁVAL! Az autók meg tényleg elég szar állapotban vannak. Pedig nagyon drágák. Nyugodtan lehet az otthoni árakat néggyel-öttel szorozni. Komolyan. Az autó itt nagy luxus. Ezért fejlett a tömegközlekedés. Bár durva is lenne 1 milliárd embernek autót adni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egy koccanást láttam eddig, az sem volt vészes. Viszont amellett katonaruhában álltak PUSKÁVAL! Az autók meg tényleg elég szar állapotban vannak. Pedig nagyon drágák. Nyugodtan lehet az otthoni árakat néggyel-öttel szorozni. Komolyan. Az autó itt nagy luxus. Ezért fejlett a tömegközlekedés. Bár durva is lenne 1 milliárd embernek autót adni.