Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3237) Sirati79 válasza Mamuska (#3209) üzenetére


Sirati79
csendes tag

Szia!

Már látom, hogy többen - nálam nagyobb szakértelemmel rendelkezők - láttak el egy csomó hasznos tanáccsal. Azért pár sor erejéig hozzászólok én is.
Szóval nekem pont olyan Tagom volt, mint amilyet kinéztél (ref.: WAY201A.BA0927). Én netről, első tulajtól vettem, kb. vadiúj állapotban. Nagyon szerettem, szerintem nagyon szép óra. Abban az egy évben, amíg megvolt, semmi gondom nem volt vele.
Csak azért adtam el, mert első komoly órám volt, és időbe telt, míg kialakult a jelenlegi elképzelésem arról, hogy milyen és főleg mekkora órát, órákat hordjak. Ez utóbbi miatt adtam el végül ezt a Tagot. A 43 mm nekem a 16,5-es csuklómra finoman szólva is órmótlannak hatott számomra egy idő múlva. (most 34 mm-es Air kinget hordok leginkább)

Amit még esetleg ajánlok figyelmedbe, az az Armand Nicolet márka. Én egész mostanáig nem is ismertem, de az fb-n hirdettek egy eladót és nagyon megtetszett, kicsit utánanéztem. Nekem szimpatikusnak, és nagyon szép órákat gyártó cégnek tűnt, úgyhogy kb. egy hete boldog tulajdonosa is vagyok egynek (ref. 9650A).
Küldök róla pár képet, hátha Neked tetszik.

A fentieket kizárólag esztétikum szempontjából írtam (ami meg ugye ízlés dolga - szóval elég szubjektív), mert a szerkezetekhez konkrétan nem értek. :)

A Chrono 24-gyel nekem mind eladóként, mind vevőként jók voltak eddig a tapasztalataim. Az eladási árnál én úgy érzékeltem, hogy 10-15%-kal magasabbak a legtöbbször, mint amit esetleg kellő türelemmel és szerencsével ki lehet máshol fogni. Viszont itt vannak biztosítékok, hogy a pénzed nem veszik el (bizalmi vagyonkezelő opció).

Én azért nem tartanám hibának, ha regisztrálnál Fb-re. A használt órák adás-vétele csoportban szerintem lehet nagyon jó ajánlatottak találkozni. Persze, ahogy érzed.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.