Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
-NoVa- #154113 üzenetére
TTartisan csinált "polar white" 27 mm-es obit, Fujira pont vanik.
E/X/Z-mount -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #154113 üzenetére
Én már a 18-300on meglepődtem, Qnadamot eddig nem úgy láttam, mint aki ilyen fostaliga cuccokkat írogat az Ekceljébe. Ellentétben velem
Lehet öregszik.
OMD mellé úgy kell csinálni, mint anno Mercutio, aki vett egy ezüst obit és csak kicsit dünnyögött, hogy elszabták a szállítást és világoskék lett, de igazából jól néz ki, meg ilyet úgysem látott még senki. Aztán mikor nem sokkal később eladta, akkor leendő vevő csodálkozott, hogy jéééé, ezen még rajta van a gyári fólia? No, így lehet a kékből egy mozdulattal ezüstöt csinálni.
Nálam az ezüst obinál az volt a döntő érv, hogy nem volt menő, nem lehetett eladni és így nekem pont jól jött, mint raktáron rugdalt utolsó utáni darab, szemtelenül occsóért. 60ezer körül volt 5 év garival. Még jó, hogy nem ezért mentem be a bótba, de nem lehetett magára hagyni, cserébe adtak tartalék kupakot, fényellenzőt mindent is
csak takarodjakmert olyan jó fejek voltak a Pana központi szalonbanSzínesből ilyen van a listámon lassan 10 éve, de 15ezer pénz, annyit éppen sosem ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest