Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz hobizoli #146528 üzenetére

Most a követőkön és elérhetőségen elgondolkoztam. Első 3 fő szervező egységnek van közel 100ezres tábora, mellétolta az önkormányzat amit lehet, plusz a sallangok, egyéb szubkultúrák, alosztályok.

Ezek közül a swingeseket nem számoltam bele, pedig több 10 vendéget be tudtak húzni. Legalább jópofa volt és történt valami.

A mi asztalunk meg amerre mozogtam, az megjelenés alapján inkább a nulla felé konvergált, itt kb. az össze létszám, amiben a szervezők és minden vendég benne van. 100ezres követőtáborral, hírveréssel. Arányaiban elég vacak.

Ez kemény. Akkor is, ha mi jól el voltunk, de ezt meg lehet oldani sokkal kisebb költségvetéssel a parton vagy bármelyik péceli kiskocsmában.

• Jahno

veterán

válasz hobizoli #146528 üzenetére

Bármilyen rendezvény alapban vonzza a tömeget és jógásoknak nem véletlenül ment eddig is a mindenféle egyéb zöldövezet meg természetközelibb rész, de ha most Népligetnél kiraksz 2 aktív hangszórót, vattacukros standot és még valamit, akkor ott lesz 87 ember, akire már lehet hivatkozni, hogy sikeres volt. Ez ilyen.

Swingesek saját halmazt építenek, itt-ott megjelennek, megjelenik 30 ember. DJ, alkotóművész, író, szobrász, mindenki be tud húzni valamennyit csak a saját táborából és ahogy néztem itt most erre építettek. Hívtak n+1 szolgáltatót meg alkotói kört, reklámozzátok, csóközön. Fotósoknál meg a diákoknál látszott is, hogy 15ezer követővel a hátuk mögött én jelentem meg haverral és kész is, ennyit tudnak a számok, vagy mi mögé lehet tenni értelmet, mozgalmat.

Az, hogy egy XY noname DJ lép fel, vagy mi vagy a fentebb emlegetett ilyenolyan Sztrítfotós alkotói csoportok, az meghatározná, hogy elvileg hány embert húz be. Aztán meg nem. Utoljára szolnoki terveknél vitatkoztam kicsit, mert egy gitáros kitalálta, hogy esetleg adna 30-60 perces ingyenes,valamennyire dumálgatós, technikázós, életművéből a legjobb részeket előadós fellépést, meg mesélne a kezdetekről, kialakulásáról, hírnévről.

Akkor bedobtam, hogy nem teljesen jó ötlet, mert erre jó eséllyel nem 110 helyi hülye esne be, ha elég nagy port kavarnak, akkor komolyabb szervezés kellene és lehet fél napos fesztiválba vagy ki tudja mibe menne át. A neve kritikus tömeget mozgatna meg, ami nem ennek a rendezvénynek a lehetősége. Annak ellenére, hogy ott lennék az első sorban, világot megváltanám és napokig nem innék sört, ha ezt úgy megnézhetném de inkább beszéljünk valami kisebb névvel a piacról, vagy hazai húzóerővel, ha max. 100 vendég elérése a cél és nem 5 stadion.

Ezért soroltam fel annó pár potenciálisabb helyszínt, aminek értelme lenne és nem kell ekkora hajcihő, mellé a kutyát nem zavarja. Itt szerintem az a cél, hogy hajcihő legyen meg zavarják a kutyát és legyen felfordulás.

Helyhez meg a cél, ha valóban buli, grill, Fanta, kisfröccs, miazmás lenne, akkor amiket mondtam. Háros, Pavilon környéke (mellette rögtön lehet kosarazni is meg mozogni, sztrítwokout minden), Népsziget, Hajógyár, Statua környéke minimálban, de én simán behúznám a Károlyi kertet meg mindent is, aztán haccójjon. Tabán meg csak májusban létezik Vérmezővel együtt, ahol pár ezren elférnek.Igaz ott Duna az nincs, de fentről pazar a kilátás. Egyébnek ott a Macis, bár lehet jobb is ha mindenféle állatok nem járnak arrafelé, mert így jut nekem hely, nem barmolják össze.

Nem csak a bicajosokról van szó, de tegnap azért erősen alacsonyra tették a mércét az öntudatosságukkal.

Új hozzászólás Aktív témák