Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Van újabb cikk a témában, 2017es, hogy közlekedésre alkalnas állapotra hozták az autót. Na, ha tényleg így van, akkor 1-2év, és lesz egy csúnya baleset. Vagy felvásárlás. Vélhetően nem lesz piacon, amíg ezek a termékek, amikk ma vannak, szaladgálnak.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #21936 üzenetére
Az nagy rakkendroll szokott lenni. Itt májusban szokott tartani a közös egyet, mert azt muszáj, de van havonta fogadóóra, akinek van baja, elmehet, és mondhassa. Vagy lesz valami, vagy nem, de az biztos.
Ha egyen voltál, voltál az összesen.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Főnököm megígérte, hogy ha hsaználom az ArchiCADet, akkor vesz rumot. Mert mondtam, hogy azt józanul nem lehet megérteni, annyi menüpont, meg akármi van benne. Én műszerész vagyok, de most épp építészt akartak belőlem faragni. A probléma megoldódott, de nem szervírozott rumot. Azóta Diplomático-val köszönök neki. Vagy Diplomático Riservá-val
Viszont valami nátha vagy allergia elkapott / előjött, mert 2 napja folyik a könnyem meg az orrom. Szóval vettem Cpt. Morgant (black), hogy ne érdekeljen. Most koptatom...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
#viccz rovat:
Milyen az új munkahelyed?
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Góré valami Havannával riogat. Max kólával, teába vagy kv mellé (bele) el fog fogyni. Nagy finnyogva. Ez a reggeli Kapitány nem viccel. A nátha nazális része megszűnni látszik, a szemem még könnyezik. Este vérzett az orrom az orrfújkálástól. Ma semmi eddig. Negyed hatos ébredés...
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #21957 üzenetére
Izékém van... Via Epia P700 vagy mi. de csak az alaplap, semmi több, úgy értem, kivezetés, miazmás.
Valami gépbontásból került hozzám, sokat nem pörgött. Sajna eredeti doboz, meg tartozékai nincsenek meg.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Az fasza... Hogy sikerült a postának ennyire kitennie magáért?
Tesómnak volt ismerőse, annak a laptopjához rendeltetett velem csere klavit. Lengyel eladó, hazai feliratozás, patent páros, hajrá. 8 nap szállítás, posta átvétel... Kiderült, a csóka egy ilyen zöldséges rekeszből származó rétegelt lapra rácelluxozta a klavit, köré 2 réteg hullámpapír. Hibátlan szállításEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Vannak "sütik" amikhez kevés a 20-40%. illetve ezek nem elég aromásak.
Pl. kókuszgolyó sokkal tréfásabb a 80%ossal 60assal se rossz. De az ilyen "áztasd rumba a mazsolát" dolgokhoz is néha kevés a 20%, vagy sokkal több kell belőle. Néha a karácsonyi gyümölcskenyérhez vörösbor (édesebb, kevésbé száraz) meg rum/konyak/amivan megy. Eddig nem volt panasz.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
A szalagkábel csatlakozót nézd meg, mind a két oldalon. Ami a monitor / kijelző felől megy az alaplapra. Vagy mellé van dugva, vagy lehet, hogy nincs kellően csatlakoztatva. Kicsit kilóghat a csatlakozóból, mert ilyen... műanyag. A videóban, amit linkeltél, ~5:00 nál szedi ki a csóka, meg 5:30 táján. BIOS telep: 5:45 magasságában. Battery connectornak mondja.
Ha jól sejtem, akkor most csak az alsó részt buzeráltad, ahol a billentyűzet, meg ami az alatt van. Szóval szerintem valamelyik szalagkábel csatlakozó nincs rendesen a helyén.Különféle BIOSok vannak, ahol a csippanások száma mást-mást jelöl. Van, ahol alaplap hibát, másmerre memória problémát. Lehet, hogy azt nem jól tetted vissza? néha kilazul, vagy félre / nem teljesen megy be a helyére. Ahogy olvasom, azt mondja, hogy "review screen for erroe code", azaz olvasd el, mi a baj. Külső monitorod van, amit rákötsz? talán oda is küld képet, de ez nem minden gép kötelessége, de hátha.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
IBM / Lenovo cuccoknál van valami FRU, ami olyat eredményez, ami benne van, ez a gyári cseredarab száma (factory replacement unit vagy mi). Ha ilyet rendelsz, nem nyúlsz mellé. Elvileg a proci is ugyanolyan benne, mint eredetileg. Persze lehet, hogy az opció, és csak az alaplap képezi a cseredarabot. Wifi / BT meg pár apró lóf*sz önálló FRU-t kap, mert opció, hogy beépítik e, vagy sem. Ezeket ne keresd.
Ha van esetleg táposabb, de csatlakozók terén ugyanolyan kiosztású, akkor olyat rendelj.Persze kérdés, hogy nincs e kedvező áron jobb cucc.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Esetleg olyat tehetsz, hogy 1 rammal megy-e, ha netán kettő lenne benne. Ha csak 1 van, akkor azt tedd át a másik slotba, hátha. Vagy akku nélkül, vagy akkuval - ha most nincs benne. Én Dell-em csiporog, hogy nincs, de BIOSból kikapcsolható. Ismerősé meg azért, hogy ugyan van akku, csak nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Jam. Némi csipesz, jó szem (szemüveg, kontaktlencse, nagyítós lámpa, esetleg mikroszkóp) meg ilyen feszegető cuccok, egy rendes szett apró csavarhúzó garnitúra (lehet cserélhető fejes is) nem ártanak.
-
zetor2000
őstag
Akkor minden IS adott..
Ne mérgelődj "csak úgy", mert felesleges felbaszni az agyad. Ha nem működik, akkor kipurcant, ez a mai világban előfordul. Azért nyúltál hozzá, mert volt baja. Azt lehet, ennyi. Egy esetleges csatlakozási probléma, meg ilyen szétszedem-összerakom alatt adott esetben lehetnek olyan károsodások, amiket nem is lehet szabad szemmel látni, ,mert olyan kicsik a csatlakozók, meg a csatlakozási felületek. Megtalálni a problémát, így látatlanban elég nehéz... Az mindenesetre pozitív, hogy jön belőle életjel. Csipog.
A pasztát alkoholos cuccal fogod tudni lemosni, ha nagyon kifolyt volna, és sokmindent összekent volna. Ilyen fültisztító, vagy hasonló legyen kéznél. Aprólékosan puceváld. És ne idegeskedj... inkább igyál 1-2 sört szerelés előtt.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
Most olvastam, az óraátállítással kapcsolatban:
-Nézzük a dolog jó oldalát: egy órával előbb nyitva a kocsma.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #22076 üzenetére
Egy svájci multitool nálam is szokott lenni, de az tokban van. Mire előszedem, már végem lenne. De nem is önvédelmi célokra használom, hanem mindenre is. Néha életet ment...
-
zetor2000
őstag
Ha szerencséd van, a szétszedett állapotban lévő gép alaplapján van egy FRU matrica. Az a szám jelöli az alaplapot, ha olyat rendelsz, akkor menni fog a masina. Ehhez persze kell más is, hogy a többi megmaradt komponens viszont jó legyen. De ha az alaplap ment el, akkor ez a szám a rendeléshez használható.
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #22122 üzenetére
Az, hogí üres a műhely, még nem jelenti, hogy 1-2 percen belül nem lesz ott egy mmásik verda, amivel foglalkozni kell. Biztos szarul esett, hogy láttál 3 embert ücsörögni, meg kettő még cigarettázott is, egyik kezében volt egy KVs csésze is, de fene tudja, lehet, hogy tudják szervezni az életüket, és télleg tele vannak, csak késik a munka. Persze lehet, hogy kellett a melósnak 20-30 perc szünet, és nem akart azon a napon többet keresni.
-
zetor2000
őstag
Én vettem egy olcsó kínait. Bluedio T5.
Csomó feka gyerek tesztelte az usanka államokban, hogy olcsó, jó mélyei vannak, jó közepe, és eléggé jók a magas hangok is. Ami kell, fémből van, ami olyan, az meg a kellemes műbőr. Eleget nézegettem, megrendeltem rögtön kettőt, mert volt akció, mondom, egyet eladok.
Megérkezett, enyémet teszteltem, tényleg jó, a hangképe nekem tetszik. Emellé van ANC, BT, Mic, USB-C, zsinóros csatlakozó, szütyő, 24h lejátszási idő (ezt kábé tudja is), meg ami kell. Most megint volt akció, jön a nyár, rendeltem egy kisebbet, hátha jó lesz.
Összesen volt a "nagy" 22E, ebből visszajött 15, mert eladtam a másikat bontatlanul. 7ért ettől jobb vétel nincs.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #22140 üzenetére
Szerintem a cseh csaj a legjobb, de a cseh vodka a legkevésbé.
Utána az orosz csaj, de az orosz vodka az egyik legjobbabb.
Aztán a lendzsel kislány, de a vodka a második helyre fut be.Aztán lehet tévedek. xvideos alapján a szeszesital saját vélemény.
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #22201 üzenetére
Ha zenekari keverő, akkor szerintem A&H, ha diszkóba kell, akkor Pioneer / Ecler. Ha Midis cucc kell, akkor A&H Xone akármi. Azokról egész jókat hallani, cirka 1 pendrive, azt kész az este
-
zetor2000
őstag
Behringert ismerik az aluljárós inka zenészek, a pánsíposok szinte csak azzal tolják. Furulya szar UB-1828 vagy 1838FX, vagy mi, félév után recsegős potikkal, de oda az IS jó.
-
-
zetor2000
őstag
#comic pics rovat:
-
zetor2000
őstag
válasz ncc1701 #22256 üzenetére
Fene tudja, nekem azt írja, van meghívóm. A meghívás meneténél 3K pontot emleget... zsetont nem.
Persze ez lehet, amiatt van, mert régebbről nem használtam fel.
bH!-n talán még fenn vagyok, de egyszer ott is inaktivity volt...[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Biztos igazad / igazatok van, én ilyen kis b*zi Elite vagyok, az első akármennyiben. Nem Legend, mert ahhoz előrébb kell lenni. Ach, so... most már látom a rangtáblázatban, hogy az eddigi Elite meg a Legend sem tud csak úgy meghívót küldözgetni... eddig nem volt ez, hogy prémium-má kell válni.
Nem fogok fizetni meghívóért, hogy igényeljek másnak (se). Majd lesz "ünnepnap", amikor nem fog élni a kasztrendszer... vagy kihajigálják az inaktívakat.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #22290 üzenetére
Most még... remélem, egyszer csak lesz olyan akku, ami pár perc alatt feltölt majdnem teljes kapacitásra.
Amúgy Teslának volt pár éve valami prezentációja. A színpadon Musk, egy Tesla akármi (talán Model S) meg egy Audi A6, asszem benzines. A demó lényege, hogy a Teslán akkucsomagot cseréltek, az A6-ot meg tankolták közben. 2 Tesla akkucsomagot cseréltek, mire az A6 megtelt.
Mondjuk ez pont rossz példa, mert a supercharger állomás opcióit ecsetelte, hogy vagy ingyen töltés, vagy fizetős (de gyors) csere. Szóval itt a gyorsaság ott van, hogy akku ki / akku be, mész tovább, a töltő meg szép lassan feltölti a régi akkudat.[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #22293 üzenetére
Hááát.. gondolom, az A6 nak olyan "kis" tankja van, meg a töltő se a teherautókra van optimalizálva. Nameg erőt kellett demonstrálni, erősen a bevezető éra volt. Akkor még "ingyen" energia volt a Teslákhoz. Supercharger állomás ingyenes volt, pár éve az új vásárlók kaptak egy kuponyt, az valami kWh-ra volt beváltható, vagy mi. Aztán az is eltűnt, mostmár asszem fizetős lett a telepek töltése. De talán még olcsóbb, mint a benzin.
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
Olvasva a WikiPedia releváns cikkelyét, azért nem semmi, hogy a bemelegítés és a verseny ~45-85liter üzemenyagba kerül.
Az üzemanyag meg valami nitrometán - metanol keverék, azt olvasom.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #22401 üzenetére
Kezdetnek nem rossz választás. Csinos, a nappaliba talán illik, persze ez berendezés függő, de eléggé "kortalan" a dizájn, és ha nem antik/vintage bútorokkal vagy berendezkedve, hanem valamelyest modern a nappali, akkor belefér a "tájképbe".
"arról nem beszélve, hogy egy mire a plafonig elér, addig annyiba kerülne a hdmi kábel, mint amennyibe egy korrekt kínai lejátszó kerülne, ami mehet a projektor mellé közvetlenül " -miiiivaaan?
Gondolom, a projektor lenne a plafonon, és egy olyan hosszú hdmi / hd-base-t cucc...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #22403 üzenetére
Nálunk azok a buszok új járatot képeznek, és énnekem meg 10perc mínusz a metróig / onnan haza. Hja, kertváros, ezek meg keringenek mindenfelé IS: A metróig visszont, ami eljuttat, más útvonalon jár, egyszerűbb, gyorsabb, a környéken összeszedi a belvárosi népet, és 2 lakótelep érintésével megy csak a belváros elejéig. ~6-8 megálló, főútvonalak, elsőbbség, villamossínen haladás. Patent. Mindenki mondja, hogy akár meg is maradhatna, mert reggel-este ~félóra tötymörgés a sztenderd járat. Mondjuk átmulatott nap végén néha jól jön, mert lehet horpasztani egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest