Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok, Az 1. oldalon az élőlábban beállítom a kívánt oldalszám formátumot (oldalszám/összes oldal) , majd ezt követően az oldalakon csak az oldalszáma jelenik az viszont folytatólagosan. Mi lehet a hiba?
-
Chrisluke
csendes tag
-
Chrisluke
csendes tag
Üdv, Használni szeretnék egy itt a fórumon ajánlott HAHIBA függvényt ami eddig tökéletes volt de most azt vettem észre ,hogy a függvény által kapott érték egy pillanatra felvillan majd láthatatlan lesz. A táblázat többi cellájában ugyanez a problémám. Mi lehet a baj?
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok, Adott egy táblázat, a táblázat D-oszlopában számok vannak 0 és 147 között szeretném ha a táblázat G-oszlopbában ezekhez a számokhoz egy másik számot tudnék rendelni 0.-IV. között. HAELŐSIGAZ függyvénnyel próbáltam és be is irtam a következő képletet: =HAELSŐIGAZ(0<=D5<=9;"0.";12<=D5<=18;"I.";25<=D5<=27;"II.";32<=D5<=50;"III.";72<=D5<=147;"IV.")
Mégis a #HIÁNYZIK üzenet jelenik meg az értékek helyett.Hol hibáztam?
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok, Kaptam több oldalas költségvetést egyetlen munkalapon. A nyomtatás során a táblázat össze-vissza került volna a lapokra egyes tételekt el is választott volna fele erre a lapra fele a másik lapra került volna ezt megoldottam a töréspontokkal. Az utolsó lapon azonban egyetlen tétel van ezt a tételt a lap közepére akarja nyomtatni, olyan mintha lennének üres sorok elötte pedig nincsenek. Hogyan tudnám ezt a tételt a lap tetéjére igaztani?
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok, Excelbe szeretnék fotót beszúrni és azt szeretném ha a szöveg ami a képhez tartozik az a fotó előtt helyezkedne el. Word-ben ez megoldható Excelben azonban nem találom sehol vagy csak nem látom. Előre is köszi.
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem a következő lenne, excelben van lehetőség olyanra hogy egy oszlopban szereplő értékeket (árakat) százalékosan növeljek v. csökkentsek egyszerre? Vagy csak oszlop celláinak külön külön módosításával tehetem ezt meg? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50