Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Üdvözlet Kedves Fferi50!
Köszönöm szépen a gyors választ, sokat tanultam belőle, de sokat nem értettem meg. Az értetlenségemet kénytelen vagyok betudni annak, mint ahogy előző írásomból is kitűnik: zöldfülű kezdő vagyok. Azért foglalkozok ezzel, hogy tanuljak, okosodjak.
A feltett kérdésekre megpróbálok válaszolni:
… mert ettől is begyorsul … - az eset már hosszú ideje futó programnál volt. Bizonyára olyan szakaszhoz ért a belső vezérlés ami elveszi a képernyőt, igen rövid időre időnként felvillan, nem volt érzékeny semmire. Idegességemben kattingattam mindenfelé, nyomkodtam mindent. Valószínű esc hatására megállt és konstatáltam, hogy felgyorsulhatott, mert rossz eredményeket hozott. A továbbiakban nem foglalkoztam vele. A programban nincs DoEvents utasítás. Mint említettem kezdő vagyok: még nem ismerem (még nem!).
A többszintű képletezést nem nagyon értem. Idősorokkal foglalkozom, tagok belső kapcsolatait keresem. A válaszodat úgy értelmezem, hogy a többszintű programozás lenne hibás a rossz eredményekért. Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy visszacsatolás van a bemenő és a kiszámított adatok között, körkörös hivatkozáshoz hasonlóan. Nem értem.
Ezután írtál valami Volatile tulajdonságú függvényekről. Bevallom még nem (még nem!) hallottam róla. Meg kell ismerni, hogy tudatosan tudjam alkalmazni.
Nem írtál azonban az <alt> billentyűről. Nem értem a működését, egymagában mire van hatással. Miért gyorsul a VBA futása.
Köszönettel:
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest