Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Delila_1
üzenetére
Röstellem, de akadt némi problémám:
Az angol ABC feladatnál lefut rendesen, de angol nagybetűket nem generál a makró..
Ha beírom a cellákba manuálisan, akkor törli a beírtakat (ahogy kell elvileg az előzőt), de újakat nem hoz létre.
Azt külön utasítással kell neki megadni, v melyik sor utal erre??A másodiknál a generál gomb For Each CV In Range(Cells(1, 1), Cells(szam, szam)) sorral van baja a programnak, illetve a Max nyomógombnál maxx = Applicition.Max(Range(hely)) sorral.
Próbálgattam, beírtam többször is, de mindig hibát dob rá. Ügyeltem arra, h olyan nevet adtam a gomboknak, ami a makróban is van. Mit kéne átírni benne?? -
King Unique
titán
válasz
Delila_1
üzenetére
Elsőnél a Z26 gondolom az angol ABC 26 betűjéből jön. Az "i+64" és a "Like ("[AEIOU]")" részeket nem értem, utóbbi vmi spec paraméter, parancs lehet gondolom??
Ha az elsőhöz jön egy olyan feltétel: ha nem csak angol nagybetűk, hanem kisbetűk is vannak. Természetesen ekkor is a kiemelés kezelje a kisbetűs magánhangzókat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Második az nagyjából érthető
, a "maxx" az gondolom megkülönböztetésül direkt van ilyen alakban 2 x-szel?A Maximum nyomógomb legnagyobb elemnek, nem csak az elsőnek, hanem az összesnek az előfordulását hogyan tudom kiemelni egy Összes jelölőnégyzettel?
Nagyon köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha beírom a cellákba manuálisan, akkor törli a beírtakat (ahogy kell elvileg az előzőt), de újakat nem hoz létre.
, a "maxx" az gondolom megkülönböztetésül direkt van ilyen alakban 2 x-szel?
Fferi50