Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Nah szal lenne gy kérdésem elötte! Olvasgatok eq2 röl infokat és egyet nem értek?
Minek van két külön álló oldal ( ellen) ha lényegében csak pve van?
Vagy roszul tudom? Másik forumon azt irják már lehet ostromolni a masik fél városát stb?
Az tudom ,hogy arenak vannak,de igy kicsit furcsa!
Jobban szeretem questeleést,de szerintem egy idő után nem ártana egy hangulat harc! Egy város ostrom milyen poén lehet már
-
Zenty
őstag
Hát hogy is mondjam szégyelem magam ...

Nemondjátok el senkinek,de
megtört a no havidij elvem és ennek az akcios ajáladtnak nemtudtam, ellenalni a francba...
( ezek direkt csinaljak ,csak havidij legyen
)
Az ingyen 1 honapot ki fogom vesézni aztán döntök ,hogy veszek meg 1 honap game cardot!
Ha nem is teccik a game, ennyiért egy igazi probat megért!
Szal valamikor e héten én is csatlakozok! Remélem joh game mint mondjátok és segitő kezeket , és kalandorok is jelentkeznek!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Köszi az infokat én is jobban szeretem a pve részt! jah és tudom nem ide tartozik ,de ugy emléxem te játszottál sw galaxisal is?
Ugy tudom annak is van trialja ,de persze nemtalálom.... ha ebben is tudnál segiteni elöre is thx
eq2,sw.galaxie, és a wow közzöt fogok választani ,hogy melyiket!
A gw mellet valamelyik egy probát megér
-
-
Zenty
őstag
Téleg minden egyes creállásnál uj servereket mutat érdekes?
Majd még probálkozok hátha bejön ez a rune!
De ennek ellenére kiprobáltam a gamet
! A grafja téleg nagyon jóh! Még a guildwarsnal is sokkal jobb pedig az se rossz!És méghozzá low beállitással( nem is tudom milyen vas birja a full maxot?
)
-Ez a kezdő sziget téleg pici föleg ,hogy nem láttam mást rajtam kivül pedig állitolag ez ilyen nagyobb medium server?
-Harc rendszer picit furcsa guildwars után és picit mint ha gyorsan nőne karakter levele pár pillanat allat 4 level lettem!
Kár ,hogy a trialba nem raktak többet ,mert ugy érzem többre képes a game,de igy még nem annyira jött be!
Azért kihasználom ezt a demot és még probálgatom( bár jobb lenne egy jobb gépen)
-
Zenty
őstag
Megvan még a trial verzsön vagy valami demo? Gondoltam kirpobálom a gamet! Régen is akartam de a flie planet lama serverei miatt nehézkesen lehetettlen volt leszedni a gamet
!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
és most a trial téleg nem idő korlátos?
-
Zenty
őstag
Első kiegészitő már közeleg:Bővebben: link
Ez a karakter készités is érdekes
:
Bővebben: link -
Zenty
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
http://www.imageshack.us/
itt feltölthetsz képet ,nem kell regelned magad egyszerüen tallozol a egy képre amit fel akarsz rakni ,hostot csinálsz és onnan amit adnak cimet ide belinkeled,és hop megjelenik a kép
!
A röhögös képek allat található,hogy hogyan is kell müvelni etz a dolgot:
[.IMG]valahova feltöltött kép url-je[/.IMG]
( pontok nélkül)
Szoval igy tudsz kis képet illeszteni ide! Sok sikert!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Gondolom azért bugos mert még viszonylag új game nem?
De ahogy néztem a régi eq-ut szerintem ebböl is lesz jó sok kiegészitő!
-
Zenty
őstag
jóh hát azért egy picit kamu kifogások ö részükről
! A serverek legalábis a legtöbbje nem mondhato lag menteseknek! Lehet az amcsiknak meg a nyugat eu-nak igen jó,de azért had ne én tartsam el öket ! 
Bár lehet azért nem lagos mert nincsenek annyian serveren mint ha nem lenne havidijas! Mindenestre nem ártana hungaryba is egy ilyen servert elhelyezni!
Igen a fejlesztő upradge miat még lehet ,bár más játékokat is updatelik még se kérnek havidijat!
A másik egy sima forditás nem cseszné szét a motort, és ha már ennyit fizetek akkor ne amcsi orientált legyen a game!Ami önmagában is undoroitó!
Ez már alap rosz üzlet politika! Angol egyébként is tömtör nem részletes nyelv ezért is hungary powa
!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Igen mmporg téleg az a gáz hogy full angol! Nem mondom hogy nemtudok minimálisan ,de azért még is anya nyelvemem hangulatosab lenne és érthetőb!

Nem hiszem hogy fejlesztőknek tragédia lenne ha lehetne hozzá irni forditásokat! Legaláb a felülethez vagy a küldetésekhez! Vagy már van magyar nyelvü forditás?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest