- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Nem nagyon találtam megfelelő topicot, ezért gondoltam, hogy nyitok egy ilyet. A következőben kérném a segítségeteket: párom otthon van az 5 hónapos gyerekkel, aki egyelőre úgy tűnik, tejérzékeny, mert kiütéses lesz a bőre, ha tápszert kap, vagy ha a párom valami tejes cuccot eszik/iszik. Doki ajánlata alapján egyelőre a tej mellett mellőzve van az étrendből a szója, mogyoró/mandula, apró/olajos magvak is. Mivel gyerek mellett szinte semmire nem jut ideje, nem hogy főzni, olyan futárcéget keresek, ahol lehet venni heti menüt ezen összetevők nélkül (vagy legalább is helyettesítve van, pl. a tej rizstejjel). Tudtok esetleg ilyet? Létezik ilyen hely egyáltalán? Néhányat megnéztem (Teletál, Gastroyal), de mindegyiknél van valami allergén a kajában. Ja, és Bp-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest