- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A Vanília Égbolt című film egyik betétdala. Sajnos még nem láttam...vagy talán csak kis koromban utoljára, de nagyon tetszik, így bemutató alapján. Jóóó, tudom, hogy egy ezeréves film, meg elég híres is és már rég látnom "kellett volna", de ami késik, nem múlik.
Meglepő módon, drága Balázs barátom öccsétől szermányoltam ezt a videót. Hát, mit ne mondjak, nem kicsit lepődtem meg, hogy ilyen filmeket is néz ez a gyerek! o.O
Hogy is mondjam,...ő(k) tipikusan az a "kemény fiú" típus, nem pont olyan ember, akiből kinéznék egy romantikus jellegű filmet. Na de hát még vannak csodák, ahogy látom...Nehéz is folyamatosan fenntartani azt a rossz fiú imidzset.
Néha még a legjobbak is ellágyulnak...
Vagy csak olyan, mint Balázs. Kívülről szilárd, bevehetetlen vár, belülről meg mint az olvasztott vaj felhígítva.
Szerencsére, én azon kevés emberek közé tartozom, aki tudja, milyen az igazi arcuk...
Amúgy az együttest magát Beám mutatta legelőször. Azóta is nagyon szeretem őket. Ezt a számukat még pont nem ismertem mondjuk...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest