Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A Vanília Égbolt című film egyik betétdala. Sajnos még nem láttam...vagy talán csak kis koromban utoljára, de nagyon tetszik, így bemutató alapján. Jóóó, tudom, hogy egy ezeréves film, meg elég híres is és már rég látnom "kellett volna", de ami késik, nem múlik.
Meglepő módon, drága Balázs barátom öccsétől szermányoltam ezt a videót. Hát, mit ne mondjak, nem kicsit lepődtem meg, hogy ilyen filmeket is néz ez a gyerek! o.O
Hogy is mondjam,...ő(k) tipikusan az a "kemény fiú" típus, nem pont olyan ember, akiből kinéznék egy romantikus jellegű filmet. Na de hát még vannak csodák, ahogy látom... Nehéz is folyamatosan fenntartani azt a rossz fiú imidzset. Néha még a legjobbak is ellágyulnak... Vagy csak olyan, mint Balázs. Kívülről szilárd, bevehetetlen vár, belülről meg mint az olvasztott vaj felhígítva. Szerencsére, én azon kevés emberek közé tartozom, aki tudja, milyen az igazi arcuk...Amúgy az együttest magát Beám mutatta legelőször. Azóta is nagyon szeretem őket. Ezt a számukat még pont nem ismertem mondjuk...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest