Hirdetés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A Vanília Égbolt című film egyik betétdala. Sajnos még nem láttam...vagy talán csak kis koromban utoljára, de nagyon tetszik, így bemutató alapján. Jóóó, tudom, hogy egy ezeréves film, meg elég híres is és már rég látnom "kellett volna", de ami késik, nem múlik.
Meglepő módon, drága Balázs barátom öccsétől szermányoltam ezt a videót. Hát, mit ne mondjak, nem kicsit lepődtem meg, hogy ilyen filmeket is néz ez a gyerek! o.O
Hogy is mondjam,...ő(k) tipikusan az a "kemény fiú" típus, nem pont olyan ember, akiből kinéznék egy romantikus jellegű filmet. Na de hát még vannak csodák, ahogy látom... Nehéz is folyamatosan fenntartani azt a rossz fiú imidzset. Néha még a legjobbak is ellágyulnak... Vagy csak olyan, mint Balázs. Kívülről szilárd, bevehetetlen vár, belülről meg mint az olvasztott vaj felhígítva. Szerencsére, én azon kevés emberek közé tartozom, aki tudja, milyen az igazi arcuk...Amúgy az együttest magát Beám mutatta legelőször. Azóta is nagyon szeretem őket. Ezt a számukat még pont nem ismertem mondjuk...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest