Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oromisu
csendes tag
Az a feltölthető keret nem vonz, baromság. A MasterCard-os Telenoros sem lenne rossz, de ahhoz meg SIM kártyát kellene NFC-sre cseréltetni, ami baromság. Külföldi alternatívák nincsenek? Nem akarom elhinni, hogy egyik országban sincs még olyan, amibe bármelyik kártya feltölthető, maximum csak adott országban letölthető. Na de persze az APK-t letöltöm.
-
oromisu
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni, keresni, de nem találtam, úgyhogy előre is sorry, ha volt róla szó (és biztos volt). Milyen alkalmazások vannak, amikkel idehaza lehet NFC fizetést használni, de nem kell hozzá spéci bank kártyája vagy SIM csere? Külföldi appok nincsenek, amik működnének akármilyen bankkártyával?
Erste bankos vagyok, master cardom van és amúgy telenoros. Már a mobiltárca is akkora baromság volt anno, mikor 6-7 éve még a Google Wallet-et is tudtam használni... de szép is volt. Valami hasonló jó lenne. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- TKSTAR TK905
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Glo cigaretta
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S22+ telefon tokok
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest