Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz SAABPEPE #86004 üzenetére
Igen, működni működni fog, de!
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy esetleges steam vizsgálatnál (pl ha meghaladtad a nemtomhány eurós tradelést, elrendelnek ilyet), igazolnod kell, hogy melyik országból vagy. Itt pl regisztrálnak tőled ez U.S beli vásárlást, amelyet igazolnod kell. Ott voltál aznap, repülőjegy, melyik államban szálltál meg, stb. Ennek utána is néznek, mert ez szimpla adóügyi folyamat.
Ha kiderül, hogy brahiztál, zárolhatják a fiókot.
Nekem is van ilyenem, és ilyennel coptam be. Nem zárolták, mert a vizsgálati kérdésekre nem válaszoltam, de ennek egyenes következménye, hogy nem is tudok x eurónál többet keresni a kártyákkal, itemekkel az adott accounton.Ha rám hallgatsz egy olyan accra regisztrálod, amivel csak ezzel játszanál.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest