- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyner
tag
Köszönöm szépen, hogy ránéztél.
A mérésben általam beírt emlékeztető magyarázata: pl. "Room_40Hz_80Hz" azt jelenti, hogy frontokra+centerre 40Hz, a surroundokra 80Hz vágást állítottam be. Értelemszerűen a Room_All80Hz azt jelenti, hogy az összes csatornát 80Hz-en vágom.
Együtt mértem a frontokat a subbal Cavernben beállított 40Hz és 80Hz freki vágással.
Mérés előtt AVR-ben kinulláztam a távolság értékeket, a csatornák hangerejét egyforma szintre állítottam a hallgatási pozícióból mikrofonos méréssel, kikapcsoltam az AVR EQ-ját, frekvencia vágásokat, a helyiségkorrekciót, valamint minden egyéb szolgáltatást, amely belenyúlhat AVR oldalról a hangzásba. Az összes hangszórót Large-ra állítottam és ráeresztettem a Cavern-t az általad javasolt beállításokkal (képernyőképeid szerint).A grafikonra ránézve nekem is 80Hz-en tetszik leginkább, mégis irritálja a fülem 80Hz-es beállítással hallgatva. Talán az a baj, hogy a mély hangok által keltett légnyomás sok a 15m2-es nappalimhoz mérten.
Kipróbáltam sub nélkül is, akkor sem sokkal jobb a fülemnek, viszont az előző hozzászólásomban leírt LFE delay beállítással subbal is barátibb.Attól tartok, hogy egyféle Cavern beállítás nem lesz megfelelő nekem filmhez és zenéhez egyaránt, szóval kénytelen leszek más-más beállításokat használni, majd a felhasználás jellegétől függően kapcsolgatni az EQ APO-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest