- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
city
csendes tag
nem tudom tovabb jutottotal e mar de en azt a palyat vagy 10x kezdtem ujra.
nem jo ha az osszes tuntetot letartoztatod
es az se ha elolre odaallsz a nagyhajo kornyekere mert akkor a kis zold aktivista hajo ami az elso molonal all nem tudd a nagy hajo ele menni.
Viszont kell vagy 2 db tuzoltos csonak hogy mindig kiszed idoben a hordokat kulomben elsulyednek es en sose taltam meg.
roviden leirom hogy csinaltam meg
1 vizagyu a tuntetok ele
2 rendor rohamkocsi a tuntetokhoz 4 roham rendorrel akok kezigranatdobalas mellet
letartoztatjak a tuntetok nagy reszet akiket 2-3 ordarendelt rendor buszba rakosgattam
4 2 db vizi motorcsonak 2db buvarral (ezeket cska aztattam de valamiert kellet a proginak)
a motorcsonakokat ott hagytan az elso molonal.
3 sugarzas elhartios tuzolto auto a 2. molohoz
4 2 db vizagyus tuzolto hajo
5 1 nagy mento auto 2 orvos 1 hordagyassal
6 a nagy hajo akkor indul el amikor az elso tuntetoket elvitettem a rendorkocsival.
7 elindul a zold hajo az 1 perontol es eleall a nagy szarnak ekkot mar inditom a tuzoltohajot hogy locsolja a nagyot
8 osszeszedegetem green peace aktivistakat a vizbol es kirakom a masodik peronon.
9 osszeszedegetem a kisett hordokat es kirakom az elso peronon
10 elalok a locsoloshajokkal hogy had egjen a nagy hajo, mert kulomben nem ugranak le rola az emberek es addig nincs vege a missionak.
felszedem a leeso embereket 2 molora kirakom es meggyogyitva berakom a tepsibe oket.
11 ujra eloltom a hajot
12 a maradek tuntetot is letartoztatom (esetleg ha elaztak es meghalt kozbe par azt osszeszedem az orvossal)
13 letoartoztatottak es mentoauto hazakuldese.
missio vege kb 8-10 jatekora ment ra erre a kuldtesre.
Amugy a gamesba egy valag bug van mert ha valamit massorrendbe csinalsz akkor nem lesz vege, pl ha oltod a nagy hajot sose ugranak le rola az emberek de a tuz se alszik el sose az elejebe addig amig mindenki le nem ugralt rola, ugrani meg csak akkor ugranak ha hozzajuk elert a tuz, es meg egy csomo ilyen buktato ami alltalaban elveszi a kedvem a jatektol. Sajnalom hogy ezt a jo otletet el kell csapni a szar programozassal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Escape from Tarkov
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest