Új hozzászólás Aktív témák

• city

csendes tag

válasz marcsi #33 üzenetére

nem tudom tovabb jutottotal e mar de en azt a palyat vagy 10x kezdtem ujra.
    nem jo ha az osszes tuntetot letartoztatod
    es az se ha elolre odaallsz a nagyhajo kornyekere mert akkor a kis zold aktivista hajo ami az elso molonal all nem tudd a nagy hajo ele menni.
    Viszont kell vagy 2 db tuzoltos csonak hogy mindig kiszed idoben a hordokat kulomben elsulyednek es en sose taltam meg.
    roviden leirom hogy csinaltam meg
    1 vizagyu a tuntetok ele
    2 rendor rohamkocsi a tuntetokhoz 4 roham rendorrel akok kezigranatdobalas mellet
    letartoztatjak a tuntetok nagy reszet akiket 2-3 ordarendelt rendor buszba rakosgattam
    4 2 db vizi motorcsonak 2db buvarral (ezeket cska aztattam de valamiert kellet a proginak)
    a motorcsonakokat ott hagytan az elso molonal.
    3 sugarzas elhartios tuzolto auto a 2. molohoz
    4 2 db vizagyus tuzolto hajo
    5 1 nagy mento auto 2 orvos 1 hordagyassal
    6 a nagy hajo akkor indul el amikor az elso tuntetoket elvitettem a rendorkocsival.
    7 elindul a zold hajo az 1 perontol es eleall a nagy szarnak ekkot mar inditom a tuzoltohajot hogy locsolja a nagyot
    8 osszeszedegetem green peace aktivistakat a vizbol es kirakom a masodik peronon.
    9 osszeszedegetem a kisett hordokat es kirakom az elso peronon
    10 elalok a locsoloshajokkal hogy had egjen a nagy hajo, mert kulomben nem ugranak le rola az emberek es addig nincs vege a missionak.
    felszedem a leeso embereket 2 molora kirakom es meggyogyitva berakom a tepsibe oket.
    11 ujra eloltom a hajot
    12 a maradek tuntetot is letartoztatom (esetleg ha elaztak es meghalt kozbe par azt osszeszedem az orvossal)
    13 letoartoztatottak es mentoauto hazakuldese.
    missio vege kb 8-10 jatekora ment ra erre a kuldtesre.

Amugy a gamesba egy valag bug van mert ha valamit massorrendbe csinalsz akkor nem lesz vege, pl ha oltod a nagy hajot sose ugranak le rola az emberek de a tuz se alszik el sose az elejebe addig amig mindenki le nem ugralt rola, ugrani meg csak akkor ugranak ha hozzajuk elert a tuz, es meg egy csomo ilyen buktato ami alltalaban elveszi a kedvem a jatektol. Sajnalom hogy ezt a jo otletet el kell csapni a szar programozassal.

Új hozzászólás Aktív témák