Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerevar
csendes tag
Hali! Nemrég kaptam egy HDD-t, hogy rakjam fel rá a Win 98-at. A 80 Gb két partícióra volt felosztva. Egyikre fel is raktam a Winfost, ezután nézem, hogy minden OK-e, kiderült hogy eltünt a másik partíció!
Ráadásul elég fontos adatok voltak azon a másik partíción. Próbálkoztam Partition Magic 8-al, de az úgy látja, hogy egy partíció van, a 80 gigás. A Windows XP telepítője is ezt látja, de eközben csak 20 gigás partíció van, a másikat elnyelte a föld. Tehát a kérdésem a következő: Hogyan tudnám visszahozni a másik partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- E-book olvasók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul elég fontos adatok voltak azon a másik partíción. Próbálkoztam Partition Magic 8-al, de az úgy látja, hogy egy partíció van, a 80 gigás. A Windows XP telepítője is ezt látja, de eközben csak 20 gigás partíció van, a másikat elnyelte a föld. Tehát a kérdésem a következő: Hogyan tudnám visszahozni a másik partíciót?