Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Mawyx #4688 üzenetére

uhh... akkor sétálj el valahova, ahol dolgod van, vagy csak ülj be a mekibe, ez a mostani esős idő nem rossz, ha kint vagy a levegőn. ha megvárod, míg éhes leszel, úgy motiváltabb az ember beülni. :D
    vagy csak tárd ki az ablakokat és tolj valami multis játékot. ott a quake live, böngészőhöz felrakja a plugint, gyorsan letölti a contentet, aztán tolhatod :)
    én mondjuk azért vagyok álmos, mert éjszaka megint nem aludtam. flash beadandót csináltam. általában jól elcseszem az időmet, és alig készülök el időben a beadandókkal. eaf beadandókat is óra előtt fél órával fejezem be, aztán rohanok be órára bemutatni itthonról :D persze múltkor pl az álmosság miatt történt, hogy a doksiba benne maradt az előző beadandó doksijának a vége, mivel az előző doksit írtam át :DDD nem is értette a tanár, miért akarok determinánst számolni a láncolt lista elemein :F :D
    egyébként vicces, egyik doksit úgy írtam, hogy kb minden 2. mondatnál álomba merültem.
    Szóval ha kicsit jobban erőt vettem magamon, mindig visszaolvastam a leírt dolgokat, hogy nehogy hülyeség legyen. Órákon is előfordul velem, hogy bealszok jegyzetelés közben, és arra eszmélek, hogy teljesen hülyeséget, az agyam szüleményét írtam le a füzetbe. :D

Új hozzászólás Aktív témák