- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Itt találsz mindenfajta Nvidia kártyához bioszt + progikat a biosz-machináláshoz: http://www.x-bios.3dgames.ru/
Én különben Asus bioszt tettem az Elsa Gladiacomra, így szépen megy az Asus driverekkel, amelyek az én tapasztalataim szerint a legkevésbé bugosak. -
pufi
tag
Az égegyatta világon semmi baja. Valami perverzió ez nálam, hogy piszkosul nem teccik ahogy bejelentkezik a kártya. Irtó ronda boot képe van. :) Másrészt, meg ki tudja... ahogy az öreg józsibácsi is mondta: hátha jó lesz még valamire... :) Az Elsa oldalán valóban nincs semmi. Találtam ugyan a HWHUNPAGE-en biosokat, de nem tudom megírni egyiket sem, azt mondja, hogy not match. Szóval csak ezért kéne.
-
pufi
tag
Hello mindenki!
Könyörgöm valami ötletet adjatok már, hogy Elsa Gladiac GeForce2 GTS-hez honnan tudnék a gyárinál frissebb biost leszedni.
köszike
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Marathon (2025)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest