- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
A shield boosterek legyenek húzva, az nagyon fontos. Azoktól lesz igazán strapabíró a hajó.
Ezért is ajánlottam először a Heverit, mert mind a Paitinában, mind a Logoniban sokféle res site van, ki tudod választani a neked valót.
Haz res csak fullra húzott hajóval ajánlott. Erős ellenfelek jönnek, nem ritkán wingben, és nincs segítséged.
High res ugyanez, viszont vannak őrhajók is (magas szintű wingek), akik segítenek, ha lövöldözni kezdesz. Sokkal könnyebb így a dolog, el lehet boldogulni kevésbé erős hajóval is, de azért mérnököletlen géppel ez is életveszély.
Low ill. normál res site alacsony szintű ellenfelekkel és magas szintű őrhajókkal van tele. Sétagalopp egy mérnökölt hajóval de még egy simával is lehet könnyedén szerezni a killeket.Küldetést szerintem bármilyet felvehetsz. Ha res site-ba mész, ott a kalózok nem támadnak meg automatikusan, csak ha te előbb beléjük kötsz (vagy van nálad rakomány, de ilyet nyilván nem csinálsz). Egyetlen kivétel, ha a küldetés miatt utánad küldenek valakit, és beugrik utánad a res site-hoz. Ő azonnal támad, és tud kellemetlen lenni.
Röviden. Ha bírod a has rest, vagy csak alacsony szintűbe mennél akkor Ngalinn-Mainani ill. HIP 8444-HIP 8758 páros valamelyike (azért előbb derítsd fel őket, lehet, hogy a res site-ok is változnak). Ha high res site-ot szeretnél, ami szerintem a legjobb, akkor viszont Heveri, mert sajnos a másik két helyen nincs high res site. Sajnos itt a küldetések lassabban jönnek, én ezért azt szoktam, hogy tízpercenként ránézek, hogy hátha jött olyan, ami nekem kell, amúgy meg közben nézek valami filmet, vagy játszok közben másik játékkal.
-
mrzed
senior tag
A wing-es fejvadász küldetések tudnak durvák lenni, amikor 10 körüli ellenség ront rád egyszerre. Alap pajzzsal hamar szétkapnak, a prismatic kibírja addig, míg megritkítod őket. Lehet próbálgatni mit bírsz, csak időben kezdj el futni, mert itt már nem esik jól a rebuy cost.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest