Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Kedves Satie!
Engem ignoráltál, pedig azért Neked/Rólad is szóltak, amiket írtam...
Az a gyanúm-érzésem (mondhatnám: úgy tűnik), hogy menekülsz a szexualitás problémája elől (amely valós probléma), de erre is igaz az, ami sok másra is: előbb-utóbb szembe kell nézned vele...
Én úgy vettem észre, hogy az életben két fő típusa lehet a problémáknak:
a) azok a problémák, amelyek újra és újra előjönnek, mint egy vizsga. Ha kerülöd, vagy ha nem kerülöd, de megbuksz, így vagy úgy, de visszakerülsz a történet elejére.
b) azok a problémák, amelyekkel egyszer találkozol, és akár sikerül megoldanod, akár nem, soha nem jönnek el újra... (Ebből van sokkal-sokkal kevesebb, de ezek azok a dolgok, amelyeket az emberek úgy szoktak emlegetni, mint amit egy életre megtanultak (ha bejött), vagy inkább egy életen át keseregnek rajta (ha belebuktak vagy kihagyták, mert bele sem mertek vágni).)
Ez a dolog a párkapcsolatokkal az a) kategóriába tartoznak, és ha ennyire problematikus a dolog, akkor sajna nagy eséllyel többször is neki fogsz futni a történetnek. (Nem kívánom ezt Neked, sőt, pont az ellenkezőjét, de talán az átlagosnál több tapasztalattal bírok a témában, és pl. lehet, hogy érdemes lenne elkerülnöd 5 évi felesleges szenvedést egy 100%-osan frigid nő mellett, akiről csak utólag derül ki, hogy nem is annyira szentségből fakad a szüzessége, sokkal inkább a lelki problémáiból...) Hasonlóan visszatérő probléma a munkahelyi alkalmatlanság, összeférhetetlenség, vagy pl. a szavahihetőség kérdése is, habár azok nem ennyire intim dolgok.
Aktív témák
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Microsoft Excel topic
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest